Τακιανός: «Τα πολλά φάουλ μας δημιούργησαν προβλήματα»

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2023

Ο Φώτης Τακιανός στάθηκε στα πολλά φάουλ που χρεώθηκε η ομάδα του (28 έναντι 19 του αντιπάλου) στην ήττα από την Χάποελ Ιερουσαλήμ και στην προσπάθεια που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου: 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα και με έμπειρους παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο πήραν διαφορά 10 πόντων, επιστρέψαμε όμως και δείξαμε ότι μπορούμε να μείνουμε κοντά τους. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στο αμυντικό μας ριμπάουντ και με την αμυντική τακτική. Ωστόσο, τα πολλά φάουλ μας δημιούργησαν προβλήματα και οι 34 βολές που σούταρε ο αντίπαλος είναι πολλές για τους 71 πόντους που έβαλε και τις κατοχές που είχε το ματς. 

Στο τέλος είχαμε μειονέκτημα με τα φάουλ και στην προσπάθειά μας να γυρίσουμε το παιχνίδι ή να κρατήσουμε τη διαφορά των δύο πόντων. Τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να ξεκουραστούμε λίγο μετά το δύσκολο ματς με τον ΠΑΟ και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ. Καλή επιτυχία στη συνέχεια για τη Χάποελ Ιερουσαλήμ».

Ο Άντριου Χάρισον πρόσθεσε από την πλευρά του: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παλέψαμε σκληρά, όμως δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Η Χάποελ έπαιξε δυνατά, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε την έντασή της. Είναι πολύ καλή ομάδα. Είμαστε κάπως απογοητευμένοι, όμως πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για το ματς της Τετάρτης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.