Τακιανός: «Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2023

Για την ήττα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, αλλά και για τη συνέχεια, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Προμηθέα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός. 

«Νομίζω ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι Είμαστε μια νέα ομάδα. Οι παίκτες χρειάζονται χρόνο. Αυτό ήταν ευδιάκριτο. Ειδικά στην αρχή που ήμασταν πολύ νευρικοί. Στην άμυνα ήμασταν εκτός θέσεων. Δεν το έχουμε ξανασυναντήσει αυτό. Χρειαζόμαστε χρόνο. Θέλουμε πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο και να ξεπεράσουμε το άγχος. Όλα είναι θέμα χρόνου, προπόνησης, διαχείρισης. Δύσκολη πρεμιέρα για όλους.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ χάνει για ακόμα μία σεζόν στην πρεμιέρα: «Η ιστορία δε μας λέει κάτι. Σήμερα θέλουμε να δούμε τι γίνεται»

Για τη συνέχεια: «Να δούμε πως θα λειτουργήσουμε σαν ομάδα. Πρώτα από την άμυνα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Σήμερα δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιωθούμε και να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Δεν τους το ανταποδώσαμε, αλλά θα το κάνουμε στη συνέχεια».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ: «Αυτό δε μπορούμε να το πούμε. Καμία ομάδα δε μπορεί να το πει. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα δουλεύουμε κάθε μέρα».

Για τους έξι οπαδούς της ομάδας που έφυγαν από τη ζωή: «Να αποτίσουμε φόρο τιμής γι αυτά τα παιδιά. Να τους έχουμε στη μνήμη μας και να ευχηθούμε δύναμη στους δικούς τους ανθρώπους. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.