Συναισθηματική «έκρηξη» Τάισον για τη λατρεμένη μητέρα του και φωτογραφία της μπροστά στο... δικό του γκράφιτι

Metrosport Team25 Ιουλίου 2024

Ένα συναισθηματικό post έκανε ο Τάισον στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο ο 36χρονος  φωτογραφίζει τη μητέρα του (και φωτογραφίζεται μαζί της) μπροστά από το γκράφιτι που έχει δημιουργηθεί για τον ίδιο στην «Τούμπα».

Όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο Τάισον: «Μαμά, πόσο εκπληκτική είναι η ζωή. Πριν από λίγο καιρό πέρασες πολλές άγρυπνες νύχτες, αρκετές μέρες ανησυχώντας για όλα όσα μου συνέβησαν, ανησυχούσες για την καθημερινότητά μου, βλέποντάς με να περνάω δύσκολες στιγμές, βλέποντάς με λυπημένο και αποθαρρημένο από την απώλεια του πατέρα και του Νάντο (σ.σ. του αδερφού του).

Ανησύχησα μήπως έβλεπα τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή να εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο, σχεδόν να εγκαταλείπω αυτό που αγαπώ περισσότερο να κάνω και να σκέφτομαι ότι δεν θα μπορώ πλέον να είμαι ευτυχισμένος!

Και κοίτα, σήμερα μπορείς να δεις ότι έμαθα να είμαι δυνατός, δυνατή σαν εσένα, δυνατός γιατί με μεγάλωσες εσύ και ο πατέρας μου, μαθαίνοντάς με να μην τα παρατάω ποτέ στη ζωή και ότι τις δύσκολες στιγμές πρέπει να τις αντιμετωπίζεις με το κεφάλι ψηλά!

Σήμερα μπορείς να νιώσεις γαλήνη στην καρδιά σου, ο γιος σου είναι και πάλι σταθερός και δυνατός και είναι πολύ χαρούμενος! ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΜΑΜΑ! Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που έκαναν τη μητέρα μου να χαμογελάσει και να είναι ευτυχισμένη!

Σ’αγαπώ! Είναι τρελός ο Τάισον!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.