Ταγαράκης: «Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την Μπριζ, θα κινηθούμε νομικά»

Metrosport Team12 Απριλίου 2024

Για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Βέλγιο πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπριζ και το τι σκέφτονται να κάνουν οι άνθρωποι που δεν μπήκαν στο γήπεδο και είχαν εισιτήριο μίλησε ο δικηγόρος, Ανδρέας Ταγαράκης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Βρέθηκα στο Βέλγιο με εισιτήριο μαζί με την παρέα μου. Ήμασταν μαζί με τους υπόλοιπους οπαδούς, περιμέναμε δύο ώρες χωρίς λόγο. Αγανακτήσαμε αλλά παραμείναμε κόσμιοι. Οι αντιδράσεις τους ήταν άκρως ακραίες, έριχναν νερό και χτυπούσαν όσους περνούσαν. Έριξαν δακρυγόνα και άνοιξαν και τις μάνικες

Ήδη, έχουμε οργανωθεί ήδη 30 άτομα και θα κινηθούμε νομικά και θα διεκδικήσουμε αποζημίωση. Μείναμε από έξω ενώ είχαμε τα εισιτήρια στο χέρι. Άνθρωποι και οικογένειες που πλήρωσαν τα εισιτήρια έμειναν εκτός γηπέδου. Υπάρχουν και άνθρωποι που αγόρασαν εισιτήρια σε άλλες θύρες και τους απέκλεισαν γιατί ήταν Έλληνες. Η ευθύνη βαραίνει πλήρως την Μπριζ και διακινδύνευσε η ασφάλεια μας. Είναι δυνατόν να πουλάς εισιτήριο και να μην έχει χωρητικότητα;»

Τέλος, σχολίασε: «Με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε κανένα άτομο από τη διοίκηση να μας βοηθήσει. Ελπίζω να μην ξαναδω την ανακοίνωση που έλεγε όσους δεν είχαν εισιτήριο να επιλέξουν ένα καφέ για να δουν το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.