Ταχτσίδης: Ευδιάθετος με εντυπωσιακή συντροφιά σε resort των Κυκλάδων

Metrosport Team12 Ιουνίου 2024

Ανέμελες στιγμές απολαμβάνει σε πολυτελές resort των Κυκλάδων ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Ο έλληνας ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί από όσα είπε η πρώην σύζυγός του Ζέτα Θεοδωροπούλου περί απιστίας του ιδίου.

Περίπου δύο μήνες μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso», μέσω του οποίου είχε γίνει αρχικά γνωστό το επικείμενο διαζύγιο του ποδοσφαιριστή και της influencer, εξαιτίας της παράνομης σχέσης εκείνου με μια γυναίκα από τη Ρουμανία, η Ζέτα επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού τους μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, ισχυριζόμενη, μεταξύ άλλων, ότι ο άντρας της την «έβγαζε τρελή» τους πρώτους μήνες της απιστίας του με τη Ρουμάνα, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε στοιχεία για την παράλληλη σχέση του και του τα έδειχνε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται από πέρυσι με τα χρώματα της  Κλουζ, όπου γνώρισε και την ερωμένη του, ταξίδεψε μαζί της την περασμένη Παρασκευή σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. 

Οπως φάνηκε, μάλιστα, από τα stories που μοιράστηκε με τους followers του στα social media, κατέλυσαν σε πολυτελές ξενοδοχείο με πριβέ πισίνα, ώστε να χαρούν εκεί ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.