Τα «βρήκαν» ΠΑΟΚ-Αστέρας για Τσιφτσή, μένει το τελικό deal με τον παίκτη

Κώστας Πετρωτός02 Ιουνίου 2024

Το θέμα του δεύτερου τερματοφύλακα της νέας του ομάδας κλείνει ο ΠΑΟΚ, καθώς οι πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι βρέθηκε η φόρμουλα της τελικής συμφωνίας με τον Αστέρα Τρίπολης και μένει να γίνουν οι τελικές συζητήσεις με την πλευρά του Αντώνη Τσιφτσή για τις λεπτομέρειες που θα υπογράψει ο Γιαννιτσιώτης τερματοφύλακας.

Με βάση τις πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τελικά ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 30% στον σύλλογο της Αρκαδίας κλείνοντας μία υπόθεση που ήταν άμεσης προτεραιότητας, καθώς είχε αποφασιστεί ο 25χρονος τερματοφύλακας να είναι το μπακ απ του Κοτάρσκι. 

Μένει να φανεί αν τελικά υπάρχει πιθανότητα να μείνει υποστηρικτικά και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, αυτό, όμως, ίσως συνδέεται και τις αποφάσεις που θα ληφθούν για τους νεαρούς Ελληνες τερματοφύλακες που έχει από πίσω ο ΠΑΟΚ.

Ακριβώς η ανάγκη για να λυθεί άμεσα το θέμα του δεύτερου γκολκίπερ οδήγησε στην απόφαση να αποσυνδεθεί η υπόθεση Τσιφτσή από εκείνη του Ζουγλή, που μπορεί να τρέξει αργότερα, ενώ ανοιχτό πάντα μένει και το θέμα του Λευτέρη Λύρατζη και του αν παραμείνει στον Αστέρα. Προς το παρόν, ο Καβαλιώτης μπακ δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.