Άρης: Τα βάζει σε μια σειρά ο Γκουγκουλιάς

Γιώργος Στράντζαλης25 Ιουνίου 2023

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς είναι από τα (πολλά) νέα πρόσωπα στην προετοιμασία του Άρη. Ως ποδοσφαιριστής (και) της ομάδας έζησε αυτό το διάστημα και έχει γνώση των πραγμάτων και των συνθηκών, αλλά στο πόστο του team manager είναι κάτι πρωτόγνωρο και η αλήθεια είναι πως έχει μπει σε μια διαδικασία ταχείας προσαρμογής στα νέα δεδομένα, προσπαθώντας να εισχωρήσει γρήγορα στον ρόλο του και να δημιουργήσει τα δικά του “θέλω”. 

Μέχρι στιγμής η προσαρμογή του είναι γρήγορη και η αλήθεια είναι ότι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την οξυδέρκεια του και με τον τρόπο που ενεργεί σε ζητήματα που προκύπτουν και αφορούν στην ομάδα.

Αυτές τις ημέρες ο Γκουγκουλιάς βρίσκεται σε διαδικασία καλύτερης γνωριμίας με τους ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ, σχεδόν σε καθημερινή βάση επιδιώκει μαζί τους τετ α τετ είτε στο ξενοδοχείο είτε στο γήπεδο. 

Το ίδιο συμβαίνει και με το υπόλοιπο staff και τεχνικό τιμ του Αρη, αρκετές φορές και ώρες την ημέρα, προσπαθώντας να βάλει μια σειρά και να συμβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερο στην εύρυθμη λειτουργία του κλαμπ.

Σε ένα από τα πολλά meeting που είχε στο Ισραήλ ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές ότι με την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στα αποδυτήρια ψηφοφορία μεταξύ των παικτών για να αναδειχθούν οι αρχηγοί της νέας χρονιάς. 

Επίσης, θα αποφασιστεί και ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον οποίο άπαντες θα κληθούν να εφαρμόσουν ευλαβικά. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως τους ενημέρωσε ο team manager, θα υπάρξουν κυρώσεις. 

Το θέμα της πειθαρχίας εξάλλου στη νέα σεζόν έχει μεγάλη σημασία για τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος, ούτως ώστε να μην υπάρξουν φαινόμενα όπως τα περσινά που “ταλαιπώρησαν” αρκετά την ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.