ΠΑΟΚ: Τα βαριά χαρτιά θα κρίνουν την πρόκριση

Κώστας Πετρωτός03 Αυγούστου 2023

Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει να δώσει έναν τελικό πρόκρισης κόντρα στην Μπεϊτάρ και ακριβώς επειδή είμαστε στην αρχή της σεζόν και η ισραηλινή ομάδα έχει έναν πολύ ρεαλιστή προπονητή, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του χθες, το παιχνίδι είναι πονηρό και χρειάζεται προσοχή από πλευράς ΠΑΟΚ.

Τα πράγματα είναι απλά. Οι γηπεδούχοι, γνωρίζοντας την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ θα πάνε σε ένα στυλ παιχνιδιού συντηρητικό, με στόχο να κρατήσουν όσο μπορούν το μηδέν στα μετόπισθεν και όσο πάει. Θα ψάξουν βέβαια και τις λίγες στιγμές κόντρας για να πετύχουν ένα γκολ, αλλά το γεγονός ότι ο Αμπουκασίς ενημέρωσε δημόσια ότι η ομάδα του έχει προετοιμαστεί και για την διαδικασία των πέναλτι, προφανώς κάτι λέει για τον τρόπο που προετοιμάζει την ομάδα του. Σε αυτή, λοιπόν, την συνθήκη, ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει ένα γρήγορο γκολ και να αποφύγει φθηνά λάθη που μπορεί να στοιχίσουν. Εχει σημασία, λοιπόν, οι ποιοτικοί παίκτες του που πήραν χθες δημόσια τα εύσημα από τον προπονητή της Μπεϊτάρ να είναι σε καλή βραδιά. 

Ειδικά, αυτοί που γύρω τους έχει αναπτυχθεί έντονη μεταγραφολογία, όπως ο Κοτάρσκι, ο Ντόoυγκλας και ο Νάρεϊ. Ο Κροάτης είδαμε πόση σιγουριά δίνει στην ομάδα όταν είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Μία επέμβασή του σε μία στιγμή μπορεί να είναι καταλυτική. Το ίδιο και η απόδοση του Ντόουγκλας που στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει διαφορά στο ματς. Και ο καλός Νάρεϊ με την ταχύτητα και την κίνηση στον χώρο μπορεί να προκαλέσει τα ρήγματα που απαιτούνται σε ένα τείχος που θα επιχειρήσει να στήσει η Μπεϊτάρ ανασταλτικά. 

Το ίδιο ισχύει και για τον Αντρίγια και τον Τάισον (εκτιμώ ότι είναι ο πιο «σίγουρος» για καλή απόδοση»), αλλά και τους έμπειρους που θα έρθουν από τον πάγκο, πιθανότατα, όπως ο Βιεϊρίνια και ο Σαμάτα, ο οποίος αν ήταν πιο έτοιμος θα έπαιζε βασικός. Και φυσικά και ο Κωνσταντέλιας, που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνει αρχικά στον πάγκο. Καθαρό μυαλό χρειάζεται και ο Λουτσέσκου στον πάγκο και πιστεύω ότι έχει προετοιμάσει και τον εαυτό του γι’ αυτό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.