«Σκοτώστε τους Σέρβους!»: Τα συνθήματα διέκοψαν το Εγνάτια-Μπάνια Λούκα

Metrosport Team18 Ιουλίου 2024

Η χθεσινοβραδινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Εγνατία και Μπάνια Λούκα (17/07) συγκέντρωσε πολλά βλέμματα πάνω του, όχι μόνο από Θεσσαλονίκη και ΠΑΟΚ, αλλά γενικότερα από την περιφέρεια των... βαλκανίων. Και αυτό γιατί πολύ γρήγορα άναψαν τα αίματα ανάμεσα στους Αλβανούς και τους παίκτες της βοσνιακής ομάδας με Σερβική καταγωγή. 

Η ρεβάνς του πρώτου προκριματικό γύρο του Champions League ανέδειξε ως νικήτρια την Μπάνια Λούκα, την αντίπαλο δηλαδή του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διασυλλογικής διοργάνωσης. Μια πρόκριση που ήρθε στα πέναλτι για τους Βόσνιους και ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Και αυτό, καθώς η Μπάνια Λούκα έχει ορισμένους Σέρβους παίκτες στο ρόστερ της, απέναντι στους οποίους οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν το καλύτερο πρόσωπό τους, λόγω της τεράστιας κόντρας που έχει η Αλβανία με την Σερβία για γεωπολιτικούς λόγους.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων, λοιπόν, υποδέχθηκαν με άγριες διαθέσεις τους Βόσνιους και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν από τον διαιτητή Φάμπιο Μαρέσκα να διακόψει αμέσως τον αγώνα. «Σκοτώστε, σκοτώστε τους Σέρβους», φώναζε το πλήθος, με τον Ιταλό ρέφερι να παύει προσωρινά το ματς! 

Λίγο αργότερα, οι γηπεδούχοι έκαναν συστάσεις από τα μικρόφωνα, με τους οπαδούς να συνετίζονται άμεσα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.