«Τα πλάνα του Λέκο για να καλύψει την απουσία του Πούκστας»

Metrosport Team08 Αυγούστου 2023

Για τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και για τα πλάνα του Ιβάν Λέκο για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο κροάτης δημοσιογράφος, Τόμισλαβ Γκάμπελιτς.

''Δεν είναι μια καλή μέρα ούτε για την Ελλάδα, αλλά ούτε και για την Κροατία. Νιώθω ντροπή'', ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει: ''Είναι μία δύσκολη κατάσταση για όλους. Μιλάω με ανθρώπους και όλοι εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους γι΄ αυτό το δυσάρεστο που συνέβη χθες στην Αθήνα. Αποδείχθηκε ότι ήταν σωστή η απόφαση της UEFA να μην επιτρέψει παρουσία κροατών οπαδών στα παιχνίδια με τις ελληνικές ομάδες''.

Για το πώς θα καλύψει το κενό του Πούκστας ο Ιβάν Λέκο: ''Μεγάλη απώλεια για την Χάιντουκ η απουσία του Πούκστας από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν τρομερό νεαρό ποδοσφαιριστή. Δύο είναι τα πλάνα που εφαρμόζει ο Λέκο για να καλύψει το κενό του Πούκστας. Το ένα είναι ο Οφόε να είναι 6άρι και το άλλο ο Οφόε να μείνει ως δεκάρι και ο Ιβάν Λέκο να βάλει στο κέντρο τον Σίγκουρ μαζί με τον Κροβίνοβιτς. Υπάρχιει μεγάλος σεβασμός στον ΠΑΟΚ γιατί μιλάμε για μία από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες κι αυτό το καταλαβαίνεις από κάθε συνομιλία που κάνεις με τους ανθρώπους της Χάιντουκ''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.