Τα... πήρε η Κανέλλη στο πάνελ: «Δεν έχεις τα guts»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Action24, ήταν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, γνωστή για το... εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τις ατάκες που δίνει, όταν βρίσκεται σε τηλεοπτικά πάνελ. Η κα. Κανέλλη τα... έβαλε με τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Τάκη συνδυάζοντας... Ντένη Μαρκορά και... guts.

Η βουλευτής του ΚΚΕ σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις σε συνάρτηση με τα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, λέγοντας:

«Ο κόσμος σιγά-σιγά αρχίζει και ακούει το ΚΚΕ, γιατί το έχουν ανάγκη τα αυτιά του. Όσο αντικομμουνισμό και να δείτε να ξερνιέται το επόμενο διάστημα – ήδη άρχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης -, να ξέρετε ότι ο κόσμος θα το ξεπεράσει. Το ΚΚΕ είναι πιο αναγκαίο και ισχυρό από ποτέ», για να απαντήσει ο Δημήτρης Τάκης.

«Πάντως και η ΚΝΕ τη Ντένη Μαρκορά επιστράτευσε για να προβάλλει το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και καλά έκανε».

Και απάντησε η Λιάνα Κανέλλη:

«Δε ρώτησες ποτέ τη Ντένη Μαρκορά τι ψηφίζει. Εσύ φοβάσαι να γίνεις κομμουνιστής και ενδεχομένως να μη μπορείς κιόλας. Μη φοβίσεις και τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί εγώ έτσι όπως τελείωσα, δεν θα μου το ελαφρύνεις βάζοντας τη Μαρκορά απέναντι σε πολιτικό κόμμα!».

Και συνέχισε:

«Αλλά να σου πω και κάτι… και η προβοκάτσια θέλει «γκατς». Και η προβοκάτσια θέλει «γκατς» και αυτά δεν τα έχεις και χρησιμοποιώ την αγγλική λέξη, για να μην πω την ελληνική και μας κόψει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο. Αν νομίζεις ότι δεν αντέχει το ΚΚΕ και ειδικά εγώ συναδελφικά, είσαι γελασμένος».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.