Τα πάνω-κάτω με Βινίσιους: Δεν θέλει να ανανεώσει με τη Ρεάλ!

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

Οι εκπρόσωποι του Βινίσιους Τζούνιορ φέρονται πως έχουν ενημερώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι δεν ενδιαφέρονται να ανανεώσουν το συμβόλαιό του Βραζιλιάνου! 

Επομένως, ο ποδοσφαιριστής έχει αφήσει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, που σημαίνει ότι μπορεί και να φύγει από τη Μαδρίτη, προς έκπληξη... πολλών.

 Εδώ και μερικές εβδομάδες γίνεται λόγος για πρόταση από ομάδα του σαουδαραβικού ποδοσφαίρου να αποκτήσει τον Βινίσιους Τζούνιορ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 Τα δημοσιεύματα για τα ποσά που θα μπορούσε να κερδίσει ο Βινίσιους στην Αλ Αχλί διέφεραν, αλλά τα περισσότερα συμφωνούν ότι ο Βραζιλιάνος αστέρας θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο ευρώ αν έλεγε το «ναι» σε αυτή την αστρονομική πρόταση.

 Ωστόσο, για να φτάσει εκεί, θα έπρεπε να αποφασίσει να φύγει από τους Μαδριλένους και η Ρεάλ Μαδρίτης να διαπραγματευτεί μια συμφωνία για τον 24χρονο.

Αυτή την Κυριακή, το «ESPN» επισημαίνει, μεταξύ άλλων, πως το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ενημέρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι ο παίκτης θα εξετάσει το ενδεχόμενο αλλαγής σκηνικού κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν για το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα έχει ακόμη δύο χρόνια μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του με τον σύλλογο (2027). 

Η ρήτρα αποδέσμευσής του αγγίζει το 1 (ένα) δισ. ευρώ!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.