Τα παιδιά γίνονται άντρες στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός05 Αυγούστου 2023

Κάποια στιγμή στο μέλλον πανηγυρισμοί σαν κι αυτόν όπου ο Κουλιεράκης αγκαλιάζει από τον ώμο τον Κωνσταντέλια και του μιλάει θα μπορούν άνετα να γεμίσουν ένα φωτογραφικό λεύκωμα.

Οι δύο πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ έχουν μία πολύ ισχυρή φιλία από τα χρόνια των Ακαδημιών και έτσι, όταν ο «Ντέλιας», συνήθως πανηγυρίζει κάποιο γκολ ή κάποια ενέργειά του, ο Χανιώτης στόπερ πηγαίνει και τον αγκαλιάζει. Οι δυο τους, όπως και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι στην φάση του πέναλτι με την καθοριστική επέμβασή του, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επικράτηση του ΠΑΟΚ μέσα στο Τέντι Τέντιουμ.

Η νέα γενιά του ΠΑΟΚ, με μπροστάρηδες αυτούς τους τρεις πείθει ότι μπορεί να αναλάβει πλέον ευθύνες, να βγει μπροστά και να διεκδικήσει αρχηγικούς ρόλους μέσα στον χώρο της Αριστεράς. Μένει να φανεί κατά πόσο, αυτά τα παιδιά θα κάνουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα, απολαμβάνοντας πιο κομβικούς ρόλους και φανερώνοντας ότι υπάρχει κάτι καλό για το μέλλον. Καλό είναι, όμως, να μην χάνουν την παιδικότητά τους και αυτό αντανακλά στην σωστή ωρίμανση που έχουν ως ποδοσφαιριστές.

Ο Κουλιεράκης κέρδισε πολλές μάχες στην άμυνα, ο Ντέλιας έγινε πρώτο βιολί στην επίθεση από την ώρα που μπήκε στο ματς και στο τέλος πανηγύρισαν παρέα. Το χθεσινό ματς στο Ισραήλ έγινε εν μέσω φημών ότι πολλοί σκάουτ είχαν τα βλέμματα στραμμένα πάνω του αρκετοί από την τηλεοπτική μετάδοση). Ωστόσο, έδειξε να μην επηρεάζεται, να κρατά την συγκέντρωσή και στο τέλος να γίνεται και ο παίκτης κλειδί της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.