Superleague: Ο κρίσιμος Γενάρης των τεσσάρων διεκδικητών του τίτλου

Γιώργος Ζαΐρης29 Δεκεμβρίου 2023

Το 2023 ετοιμάζεται να μας αφήσει και το 2024 να μας υποδεχτεί με φουλ δράση στη Superleague. Ο πρώτος μήνας μάλιστα της νέας χρονιάς, μπορεί να αποδειχτεί κρίσιμος στη μάχη της κορυφής για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ που έχει αυτή τη στιγμή 35 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μέσα στον Ιανουάριο θα κληθεί να αγωνιστεί κατά σειρά με τον ΟΦΗ εντός, τον Αρη εκτός, τον ΠΑΣ εντός, τον ΝΠΣ εκτός και τον Παναθηναϊκό εντός. Στις 10 Ιανουαρίου δίνει ματς Κυπέλλου εκτός με τον ΝΠΣ.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός (34 βαθμοί) υποδέχεται κατά σειρά στο Πρωτάθλημα τον ΠΑΣ, τον Παναιτωλικό, ενώ έχει αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια παίζει εκτός με την ΑΕΚ και πριν υποδεχθεί τον Αστέρα στην Λεωφόρο έχει ματς με τον Ολυμπιακό ξανά στο Κύπελλο. Αμέσως μετά το ματς με την ομάδα της Αρκαδίας, θα βρεθεί στην Τούμπα για το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός που έχει 32 βαθμούς μέσα στον Ιανουάριο κατά σειρά παίζει με Λαμία εκτός, υποδέχεται την ΑΕΚ, παίζει τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, μετά θα βρεθεί στην Καισαριανή για να παίξει με την Κηφισιά και αμέσως μετά θα παίξει τον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο Ιανουάριος για τους ερυθρόλευκους ολοκληρώνεται με εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αρη και εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ.

Τέλος η ΑΕΚ που επίσης έχει 32 βαθμούς και στις 17 Ιανουαρίου παίζει αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη, κατά σειρά στο Πρωτάθλημα καλείται να αντιμετωπίσει τους: ΝΠΣ (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Άρη (Κύπελλο), Παναθηναϊκό (εντός),Αρη (Κύπελλο) Ατρόμητο (εκτός) και ΟΦΗ (εντός).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.