Τα… οξύμωρα με την πρωτιά Άρη και ΠΑΟΚ

Γιώργος Μάντζιος22 Οκτωβρίου 2024

Άρης και ΠΑΟΚ απολαμβάνουν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, αλλά υπάρχουν δύο… οξύμωρα γεγονότα.

Το πρώτο αφορά και τις δύο ομάδες και είναι το γεγονός ότι φιγουράρουν στην πρώτη θέση με τα περισσότερα λάθη (302) στο πρωτάθλημα. Μακριά, μάλιστα, από τους άλλους «μεγάλους» του BIG-5 (Παναθηναϊκός 249, ΑΕΚ 240, Ολυμπιακός 236). 

Αν δηλαδή είναι στην κορυφή, έχοντας τα περισσότερα λάθη από κάθε άλλη ομάδα, τι θα συμβεί αν ελαχιστοποιήσουν και τα λάθη τους; Εύλογο το ερώτημα και φυσικά Λουτσέσκου και Μάντζιος θα επιδιώξουν κάτι τέτοιο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το δεύτερο οξύμωρο αφορά τον ΠΑΟΚ που είναι πρώτος, έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 14 γκολ, αλλά μόλις 2 από αυτά έρχονται από τους επιθετικούς του (Τσάλοφ, Τισουντάλι). Είναι χαρακτηριστικό πως πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα, είναι ο Στέφαν Σβαμπ με 4 τέρματα… Σε αντίθεση με τον Άρη, βεβαίως, όπου πρώτος του σκόρερ είναι ο περσινός της Λίγκας, Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός έχει βάλει ήδη έξι στο φετινό Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.