«Τα ονόματα των παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15€» - Αντιδράσεις για τη συναυλία για τα Τέμπη

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Συναυλία για στήριξη του αγώνα του συλλόγου Τέμπη 2023 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο, παρουσία καλλιτεχνών όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Σωκράτης Μάλας, οι Κοινοί Θνητοί και ο Φοίβος Δεληβοριάς, με γονείς θυμάτων να αντιδρούν.

Ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών Θώμης και Χρύσας Πλακιά που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα στα Τέμπη, με ανάρτησή του ζήτησε να ακυρωθεί η συναυλία για τα Τέμπη καθώς «όλες οι άλλες οι οικογένειες είμαστε αντίθετοι σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά αντίτιμα».

«Χαιρετώ την κίνηση σας και ευχαριστώ που δεν μας ξεχνάτε . Θα σας πω μόνο ακυρώστε την παρουσία σας εκεί διότι θα ακολουθήσουν νομικές διαδικασίες και ασφαλιστικά μέτρα . Όποιος έχει οικονομική ανάγκη να χρησιμοποιήσει μόνο το όνομα του συγγενή του και όχι τον αριθμό 57 και πληθυντικό όπως πχ θυμάτων. Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15€. Κάποτε θα κάνουμε αυτή τη συναυλία χωρίς οικονομικά αντίτιμα και με χιλιάδες κόσμο» είπε ακόμη ο κ. Πλακιάς.

Στο ίδιο μήκος κύματος κι άλλοι γονείς, όπως ο Χρήστος Βλάχος και η Μαρία Θεοδωρή, που έχασαν τον γιο του, Βάιο, στα Τέμπη, ο Δημήτρης Μπουρνάζης, πατέρας του Ευάγγελου, η Άννα Καρατζόγλου, μητέρα της Κέλλυς Πορφυρίδου και η Βάσω Κούλπα, μητέρα του Τάσου Κωστόπουλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.