Τα μικρά μυστικά του Τσιφτσή

Κώστας Πετρωτός26 Ιουνίου 2024

Ο Αντώνης Τσιφτσής είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στον ΠΑΟΚ και έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ορισμένα πράγματα για εκείνον. Αλιεύσαμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες από μία συνέντευξη που είχε δώσει σε μία εφημερίδα σχολείου της Αρκαδίας.

Ας δούμε ορισμένες από αυτές:
  • «Ξεκίνησα ως επιθετικός, όταν ήμουνα μικρός, αλλά δεν μου άρεσε πολύ να τρέχω γενικά. Έτσι πήγαινα σε πιο πίσω θέσεις και τελικά κατέληξα τερματοφύλακας. Έπαιξα καλά σε αυτή τη θέση και τελικά παρέμεινα, αν και αρχικά δεν μου άρεσε».
  • «Μικρός θαύμαζα κυρίως τερματοφύλακες. Μου άρεσε πιο πολύ ο Μανόλο Ρέινα. Τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους ξένους τερματοφύλακες. Όσον αφορά τους Έλληνες το ‘χω ξαναπεί ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος για μένα είναι πρότυπο. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που τον έχω στην προπόνηση κάθε μέρα να βλέπω τις αντιδράσεις του. Βλέπω πώς αντιδρά σε ένα σωστό και σε ένα λάθος που κάνει! Βλέπω τις κινήσεις του και μαθαίνω πάρα πολλά. Τον θεωρώ μέσα στους τρεις καλύτερους στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μου δίνει πάρα πολύ καλές συμβουλές πριν τα παιχνίδια συνήθως. Γενικά τον ρωτάω για τις κινήσεις μου και με βοηθάει απίστευτα. Δεν νιώθει ανταγωνισμό, με βλέπει σαν ένα παιδί το οποίο θέλει να το βοηθήσει να ανέβει πιο ψηλά. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό, το εκτιμώ πάρα πολύ! Υπάρχει μεταξύ μας υγιής συναγωνισμός».
  • «Εγώ προσωπικά, όταν τελειώσω το ποδόσφαιρο, πρώτα ο Θεός, θέλω να μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου, όχι σαν παίκτης, αλλά να μείνω μέσα στο ποδόσφαιρο γενικά, γιατί με τα χρόνια σου γίνεται τρόπος ζωής. Ξυπνάς το πρωί και το ζητάς αυτό, πρέπει να είσαι στο γήπεδο… θέλεις μάλλον να είσαι, όχι πρέπει. Θέλεις να είσαι στο γήπεδο, θες να είσαι με τους παίκτες, με τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα, μες την ομάδα. Σου αρέσει δηλαδή, είναι πολύ ωραίο!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.