Τα μεγαλύτερα projects της KSS που έχει αναλάβει το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ

Κωστής Παναγιώτου27 Σεπτεμβρίου 2024

Το νέο αθλητικό κέντρο που θέλει να κατασκευάσει ο ΠΑΟΚ στην περιοχή της Θέρμης, έχει προαναγγελθεί και επίσημα από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ πριν από λίγους μήνες, με ομάδα αρχιτεκτόνων της KSS να επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γίνουν συναντήσεις με τη διοίκηση, ώστε να αποσαφηνιστούν οι ανάγκες των κτηρίων και των χώρων.

Η εταιρεία KSS έχει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό σημαντικών προπονητικών κέντρων, γηπέδων και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως το προπονητικό κέντρο της Τότεναμ και της Λέστερ.


*Το προπονητικό κέντρο της Τότεναμ

*Το προπονητικό κέντρο της Λέστερ

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά project της KSS είναι το προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ, AXA Training Centre, το οποίο διαθέτει δύο ξεχωριστές πτέρυγες για την πρώτη ομάδα και την U23.

*Το προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ

Επίσης, η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο έχει κατασκευάσει το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο της Μπράιτον, AMEX Elite Football Performance Centre, με κόστος 20 εκατομμύρια λίρες.

*Το προπονητικό κέντρο της Μπράιτον

Μάλιστα, η KSS συνεργάστηκε με την Pattern Design για την κατασκευή του Ahmed Bin Ali Stadium, το οποίο ήταν ένα από τα γήπεδα που φιλοξένησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 του Κατάρ, με χωρητικότητα 40.000 άτομα.

*Το Ahmed Bin Ali Stadium

Τέλος, ομάδα αρχιτεκτόνων της εταιρείας, που έχει αναλάβει την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ, βοήθησε και στην ανάπλαση του No1 κορτ του Wimbledon, με το εύρος των εργασιών να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον σχεδιασμό και την παράδοση 15 νέων premium σουιτών φιλοξενίας.

*Το No1 κορτ του Wimbledon

Η KSS έχει βραβευτεί στο παρελθόν για την αρχιτεκτονική της, ενώ είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής αθλητικών γηπέδων και αθλητικών κέντρων. Παράλληλα, έχει ισχυρή παρουσία στους χώρους κατοικίας, εκπαίδευσης, εμπορίου και εργασίας. Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα projects της KSS.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.