Τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία σταμάτησαν την ΑΕΚ στην OPAP ARENA

Δημήτρης Καλαϊτζής26 Αυγούστου 2023

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να βάλει φρένο στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, ΑΕΚ (1-1) και να φύγει με έναν υπερπολύτιμο βαθμό από την OPAP ARENA.  

Το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε με το...καλημέρα της αναμέτρησης, είχε τις ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο μέρος για να καθαρίσει το παιχνίδι και να πάρει ένα ιστορικής σημασίας διπλό, αλλά δεν τις αξιοποίησε και το...πλήρωσε. 

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ανέβασε κατά κόρυφα την απόδοσή της, έχασε σωρεία ευκαιριών με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Φαν Βέερτ στο 63΄και τελικά μπόρεσε να νικήσει τον τρομερό Χόβαν που κατέβαζε ρολά στο 79΄ και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τα ''λιοντάρια'' άνοιξαν το σκορ με τον Άλεξιτς στο 1΄, ενώ για την Ένωση ισοφάρισε ο Γκατσίνοβιτς στο 79΄. 

Ο Πανσερραϊκός δείχνει στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια μετά από 12 ολόκληρα χρόνια μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο, δεν κοιτάει αντίπαλο και έδρα και μπορεί να κάνει τη μεγάλη ζημιά όπως αποδείχθηκε στο σημερινό παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή οι παίκτες του Πανσερραικού


Οι παίκτες του Πανσερραϊκού τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Πιο συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, πριν την έναρξη του αγώνα στην OPAP ARENA, πήγαν στο πέταλο των οργανωμένων της Ένωσης και άφησαν από ένα λουλούδι για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του 29χρονου.


Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (72' Γκατσίνοβιτς), Μήτογλου, Χρυσόπουλος, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος (71' Σιμάνσκι), Γιόνσον, Ελίασον (71' Αραούχο) , Πισάρο, Μάνταλος (79' Ζίνι), Φαν Βέερτ 

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Ντανκερλούι, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Στάικος (84' Στίνα), Ουεντραόγκο, Μούργος (65' Μπαϊροβιτς), Πηλέας (66' Τσαγκαλίδης), Τομάς (46' Θυμιάνης), Άλεξιτς (65' Γούλερι)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.