Τα λάθη κόστισαν με τρία γκολ, απαιτείται εγρήγορση

Γιώργος Καστάνης11 Ιουλίου 2024

Σε ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό για τον ΠΑΟΚ, βγήκαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία καλείται να αξιοποιήσει υπέρ του δέοντος ο προπονητής της ομάδας.

Αυτή η ήττα με σκορ 3-1, προκάλεσε δικαιολογημένο προβληματισμό, γιατί υπήρξαν σημεία κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, στα οποία η ομάδα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Κυρίως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει μία ήττα που εκνεύρισε ασφαλώς τον Λουτσέσκου. Ο οποίος απέφυγε στο τέλος του αγώνα να κάνει δηλώσεις, για ευνόητους λόγους.

Προφανώς και τα δύο λάθη του Γιόνι Ότο στο 4ο και στο 9ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες της Γκενκ να σκοράρουν νωρίς και να διαμορφώσουν ένα σκορ, διαχειρίσιμο υπέρ τους. Το αρνητικό στοιχείο για τον ΠΑΟΚ είναι ότι άργησε να μπει για τα καλά στο παιχνίδι. Μετά το 30ο λεπτό, κατάφερε εν μέρει να ισορροπήσει για να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης. Προσπάθησε, πίεσε, είχε χαμένο πέναλτι με τον Μουργκ, το οποίο κέρδισε ο Τσιγγάρας, μείωσε με τον Μπάμπα, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, διάρκειας 60 λεπτών και αυτό, είχαμε αλλαγές στις ενδεκάδες. Ο ΠΑΟΚ είχε δύο πολύ καλά σουτ προς την αντίπαλη εστία με τους Βιεϊρίνια και Σμυρλή, χωρίς να ευστοχήσει. Δέχθηκε το τρίτο γκολ από τον σέντερ φορ της Γκενκ, τον Ζεκίρι και έως το τέλος του αγώνα, παρά την επιμονή και την προσπάθεια που έγινε, οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Η ήττα προβληματίζει, κυρίως η εμφάνιση, αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Για τα οποία υπεύθυνος είναι ασφαλώς ο προπονητής. Με αυτό το γκρουπ, με σταθερότητα, ο Δικέφαλος θα κληθεί να ξεπεράσει σε πρώτη φάση, είτε την Μπάνια Λούκα, είτε την Εγκνάτια. Αλλά χρειάζεται ασφαλώς και ενίσχυση για να πετύχει τον μεγάλο του στόχο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.