Google: Τα κορυφαία ερωτήματα που έγιναν για το sex το 2023

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2023

Πήραν κι έδωσαν τα ερωτήματα που έκαναν οι χρήστες στο ίντερνετ αναζητώντας απαντήσεις για το sex. Η λίστα της Google με τα κορυφαία ερωτήματα βγήκε και έχει πολλές εκπλήξεις. Ποια είναι λοιπόν τα κορυφαία ερωτικά ερωτήματημα που γκούκλαραν;

Στη λίστα, η πιο δημοφιλής σεξουαλική ερώτηση του 2023 ήταν: «Ποια είναι η στάση σαμαράκι;».

Το ερώτημα τα «έσπασε» καθώς ένας διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι Love Island το ανέφερε στη γνωστή βρετανική σειρά.Η δεύτερη πιο δημοφιλής ερώτηση στη γνωστή μηχανή αναζήτησης της Google είναι: «Μπορείς να κάνεις σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;». Ως γνωστόν, οι ειδικοί δεν βάζουν εμπόδια.

Στην τρίτη θέση είναι οι αναζητήσεις για την έννοια της «σεξουαλικής θετικότητας» και αμέσως μετά στη λίστα είναι η αναζήτηση για τον λόγο για τον οποίο υπάρχει αιμορραγία μετά το σεξ. Φυσικά, ρώτησαν κι άλλα:

Όπως πόσα ραντεβού πρέπει να βγουν πριν κάνουν σεξ με κάποιον. Άλλοι που μάλλον θέλουν να το συνδυάσουν με δίαιτα ήθελαν να μάθουν πόσες θερμίδες καίνε κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Λένε ότι είναι περίπου 100 θερμίδες, αλλά φυσικά εξαρτάται κι από τη διάρκεια...

Πάντως, μία από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις που έκαναν στην Google δεν έχει σχέση με τη σεξουαλική ζωή των ίδιων ή του συντρόφου τους.

Εκατομμύρια άνθρωποι, λοιπόν, ήθελαν να μάθουν πως κάνουν σεξ τα ψάρια... Απορία είναι κι αυτή, θα μου πείτε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.