Τα κενά που προβληματίζουν τον Μιρτσέα Λουτσέσκου ενόψει Άρη

Metrosport Team05 Αυγούστου 2023

Η Ντιναμό Κιέβου, επικείμενη αντίπαλος του Άρη στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος Ουκρανίας με 6 βαθμούς έπειτα από δύο αγωνιστικές και έχοντας παιχνίδι παραπάνω από τις αντιπάλους της, ωστόσο δεν πείθει στο αμυντικό της μισό, κάτι που ανησυχεί και τον προπονητής της, Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Ο έμπειρος τεχνικός, πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν, έπειτα από τη νίκη της ομάδας του με 2-4 απέναντι στην Όμπολον στάθηκε στην αμυντική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του αλλά και τον τρόπο που αυτή θα πρέπει να αλλάξει ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Κιέβου σε Ουκρανία και Ευρώπη.

Όπως δήλωσε έπειτα από σχετική ερώτηση, «Έχω πολλά παράπονα τόσο από τους αμυντικούς μου όσο και από τον τερματοφύλακα».

Ντιάντσουκ: «Θα δούμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του Άρη»

Δηλώσεις ενόψει των αγώνων με τον Άρη έκανε και ο Μαξίμ Ντιάτσουκ τονίζοντας: «Παρακολούθησα και τους δύο αγώνες της ελληνικής ομάδας στον προηγούμενο γύρο, ανέλυσα λίγο τον αντίπαλο. Μαζί με το προπονητικό επιτελείο θα δούμε τους αγώνες, και θα επισημάνουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.