Τα καλύτερα έρχονται για τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (δηλώσεις)

Metrosport Team22 Μαΐου 2024

Ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου μετά από δώδεκα χρόνια επιστρέφει στην Α1 κατηγορία καθώς στέφθηκε Πρωταθλητής στον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας με 66 βαθμούς έναντι 63 του ΑΣ Νεάπολης. Η ομάδα του Κώστα Κάκογλου είχε 21 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και τέρματα 69-36. Τη νέα περίοδο ο ΑΟΚ θα παίξει για δεύτερη φορά στην ιστορία του στην Α1 κατηγορία.

Κουρούπης: «Τα καλύτερα έρχονται»

Ο πρόεδρος του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, Παναγιώτης Κουρούπης εμφανίστηκε πανευτυχής για την ιστορική άνοδο της ομάδας και δήλωσε: «Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το ομαδικό πνεύμα και ο προπονητής μας Κώστας Κάκογλου. Υπήρχε καλό κλίμα στην ομάδα και στήριξη από τον κόσμο. Το 95% του ρόστερ αποτελείται από γηγενείς παίκτες και άξιζαν αυτή την επιτυχία καθώς ήταν προσπάθεια 2-3 ετών. Φέτος καταφέραμε αυτή την επιτυχία και οι στόχοι για την επόμενη σεζόν είναι υψηλοί. Συνεχίζουμε με τον ίδιο προπονητή, όπως ανακοινώσαμε πριν ένα μήνα την ανανέωση συνεργασίας. Θα γίνουν 4-5 προσθήκες ποδοσφαιριστών». Ο Κουρούπης μιλώντας στο ποδοσφαιρικό τμήμα στα αποδυτήρια μετά τον τελευταίο αγώνα τους είπε: «Συγχαρητήρια σε όλους μας. Κάποιοι από την αρχή της σεζόν πιστεύαμε σε αυτή την ομάδα και στον στόχο που βάλαμε. Κάποιοι μας λοιδορούσαν, προπονητές, διοικήσεις, αθλητές, δεν πειράζει, πήραν τις απαντήσεις τους. Τα καλύτερα έρχονται για τον ΑΟΚ και θα το δείτε».

Κάκογλου: «Δικαιώθηκαν οι κόποι μας»

Ο πρωτεργάτης της επιτυχία του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, Κώστας Κάκογλου για την επιστροφή του συλλόγου στην Α1, είπε: «Δικαιωθήκαμε για την σταθερότητα και τη διάρκεια που είχαμε όλη τη χρονιά. Ημασταν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Αυτό το αποδείξαμε και στη διάρκεια του πρωταθλήματος με 21 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ενώ είχαμε ένα πλεονέκτημα έξι βαθμών το χάσαμε κάνοντας δύο ήττες με Θερμαϊκό και Ομόνοια Σίνδου. Ωστόσο συνεχίσαμε με σταθερότητα, σοβαρότητα, με σκυμμένο το κεφάλι, προσήλωση, ταπεινότητα και σοβαρότητα μέχρι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και στο τέλος δικαιώθηκαν οι κόποι μας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Στους παίκτες, στη διοίκηση, στον κόσμο, στους χορηγούς και σε όποιον ήταν κοντά στην ομάδα και πρόσφερε από οποιοδήποτε πόστο. Από σήμερα ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.