Τα... έτσουξε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Αρμάντ Ντουπλάντις!

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Ο μυθικός Αρμάντ Ντουπλάνιτς έσπασε το δικό του ρεκόρ που είχε κάνει πριν από 108 ημέρες στο Diamond League, περνώντας τον πήχη με το 6.25 στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι!

Ο απόηχος της νίκης του Σουηδού ήταν εξίσου δραματικός με την επίδοσή του. Οι πανηγυρισμοί του προφανώς επεκτάθηκαν μέχρι αργά το βράδυ, όπως αποδεικνύεται από την εμφάνισή του στην πρωινή τηλεόραση το επόμενο πρωί.

Ένα απόσπασμα που μοιράστηκε ο δημοσιογράφος Siavoush Fallahi στο X δείχνει τον Duplantis να εμφανίζεται εμφανώς μεθυσμένος κατά τη διάρκεια μιας πρωινής τηλεοπτικής συνέντευξης. Στα πλάνα, ο Ολυμπιονίκης φαίνεται να δυσκολεύεται να συγκεντρώσει τις σκέψεις του και να βρει τις σωστές λέξεις, κοιτάζοντας συχνά στο κενό και δείχνοντας εμφανώς ζαλισμένος.

Όταν ρωτήθηκε για τους εορτασμούς του, ο Duplantis απάντησε: «Ναι, ήταν καλά. Ήθελα να γιορτάσω με τους δικούς μου ανθρώπους».

Ο χιουμοριστικός χαρακτήρας της συνέντευξης έγινε γρήγορα viral, με τη λεζάντα του Fallahi να γράφει: «Εκεί που νόμιζες ότι ο Mondo Duplantis δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερος, εμφανίζεται εμφανώς μεθυσμένος στο στούντιο στις 9:00 π.μ. μετά από μια μακρά νύχτα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.