Τα είπε «έξω από τα δόντια» ο Φαν ντερ Φάαρτ: «Η Αγγλία είναι για τα...σκ@τ@»

Metrosport Team13 Ιουλίου 2024

Η Ολλανδία άγχωσε τους Άγγλους στον ημιτελικό, αφού προηγήθηκε με το γκολ του Τσάβι Σίμονς μόλις στο 7ο λεπτό. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν εξίσου θετική, με τους «οράνιε» να αποχωρούν με σκυμμένο το κεφάλι για πέμπτη φορά στα έξι συνολικά ραντεβού τους στους 4 του Euro στα οποία έχουν πάρει συνολικά μέρος.

Ένας αποκλεισμός που προκάλεσε το ξέσπασμα του Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, ενός από τους πιο εμβληματικούς παλαιμάχους της Ολλανδίας , με 25 γκολ σε 109 συμμετοχές του με τη φανέλα με το εθνόσημο. Μάλιστα, ο άλλοτε άσος των Άγιαξ, Ρεάλ και Τότεναμ κατηγόρησε ανοιχτά τους Άγγλους .

«Η Αγγλία είναι μία ομάδα για τα σκ@τ@. Όσο περνούσε η ώρα, δεν ήθελαν να κάνουν το παραμικρό παρότι έχουν εξαιρετικούς παίκτες στο γήπεδο.


Ούτε εμείς κάναμε πολλά πράγματα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα», τόνισε αρχικά ο 41χρονος, που εκτελούσε χρέη τηλεσχολιαστή για τον ολλανδικό τηλεοπτικό σταθμό "NOS". 

Λίγο αργότερα εξαπέλυσε τα πυρά του και κατά της διαιτησίας για τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ των τριών λιονταριών στο πρώτο μέρος, λέγοντας πως: «Τόσο ο διαιτητής, ο Τσβάιερ, όσο και ο υπεύθυνος για το VAR, Ντάνκερτ, θα πρέπει να μπουν στη μαύρη λίστα. Ήταν τρομερό αυτό που συνέβη».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.