Τα δυο πιθανά σενάρια για το κλειστό το «πέταλο» στην OPAP Arena

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2023

Δυο σενάρια είναι πιθανά για την απουσία φιλάθλων στο «πέταλο» των οργανωμένων της ΑΕΚ στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Ολλανδία. Το πρώτο κάνει λόγο για μια άτυπη συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση και την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ώστε να μην ανοίξουν κάποιες συγκεκριμένες θύρες και προκληθούν ζημιές. 

Ωστόσο, απο την ΕΠΟ  έδειχναν την Ελληνική Αστυνομία ως υπεύθυνη για την απόφαση, παραπέμποντας μάλιστα τους ενδιαφερόμενους στην σχετική ανακοίνωση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου. «Οι κερκίδες των θυρών 19, 21, 23, 25 & του Α (κάτω) διαζώματος καθώς και των θυρών 20, 22 & 28 του Β (άνω) διαζώματος του γηπέδου OPAP Arena θα παραμείνουν κενές φιλάθλων, καθώς και τα αντίστοιχα τουρνικέ που οδηγούν στις συγκεκριμένες θύρες, με μέριμνα της ΠΑΕ και της διοίκησης του γηπέδου OPAP Arena» τόνισε χαρακτηριστικά. 



Το δεύτερο σενάριο, λοιπόν, είναι την απόφαση για την άδεια κερκίδα να την πήρε η αστυνομία μετά από προτροπή των ανθρώπων της ΑΕΚ και της ΕΠΟ που ήταν παρόντες στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγιναν την Δευτέρα 25/9 και την Τρίτη 10/10. Τίποτα, όμως, δεν επιβεβαιώνεται από κάποια από τις εμπλεκόμενες πλευρές. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.