Τα δυο «αντίπαλα» αδέρφια μίλησαν στο Metropolis 95.5 και στέλνουν το πιο ηχηρό μήνυμα πριν το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2023

Μία συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα έξω από την OPAP ARENA λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης, που έχει κινητικά προβλήματα και βρέθηκε πέρυσι στον τελικό Κυπέλλου στον Βόλο, δίνει το παρών σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια μαζί με τον αδερφό του Ευθύμη, υποστηρικτή της ΑΕΚ και ετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι.

Ο πατέρας των δύο παιδιών, Κωστής Παπαστεφανάκης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και είπε μεταξύ άλλων: ''Είμαστε ήδη στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή είμαστε πάνω στο εστιατόριο και σιγά σιγά θα πάρουμε θέση στην κερκίδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι με τα παιδιά μου στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ομάδες. Δυστυχώς το μεγάλο αγκάθι των επεισοδίων συνεχίζεται και πρέπει κάποια στιγμή να το βγάλουμε από πάνω μας και να πηγαίνουμε στο γήπεδο με άνεση και να βλέπουμε από κοντά τις ομάδες που αγαπάμε''. 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο γιος του Γιάννης που υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ και μάλιστα προέβλεψε ότι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα κερδίσει με 3-1. 

''Ανυπομονώ να δω από κοντά την ομάδα μου. Θα είμαστε στο γήπεδο αγκαλιά με τον αδερφό μου για να παρακολουθήσουμε το ντέρμπι. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει με 3-1 έχοντας σκόρερ τους Κωνσταντέλια, Ντεσπόντοφ και Τάισον''. 

Ο μικρός του αδερφός, Ευθύμης που είναι φίλαθλος της ΑΕΚ, τόνισε: 

''Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο γήπεδο της αγαπημένης μου ομάδας. Πιστεύω το ντέρμπι δεν θα έχει νικητή. Βλέπω σκορ 1-1 με γκολ των Πινέδα και Κωνσταντέλια. Θα ήθελα να πάρω τη φανέλα του Στάνκοβιτς και θα προσπαθήσουμε μαζί με τον αδερφό μου να πάμε στα αποδυτήρια για να πάρουμε φανέλες κι άλλων παικτών από τις δύο ομάδες''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.