Τα δεδομένα για τον επιθετικό και η στόχευση του ΠΑΟΚ

Κωστής Παναγιώτου13 Ιουλίου 2024

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους ολοκληρώνεται την Κυριακή (14/7), με τον "δικέφαλο" να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να μπει στην τελική ευθεία ενόψει των προκριματικών του Champions League, ενώ το θέμα του επιθετικού παραμένει ακόμη ανοικτό.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας συνεχίζει να βρίσκεται στην αναζήτηση ενός επιθετικού, που θα αλλάξει επίπεδο τη γραμμή κρούσης της ομάδας, με τρία ονόματα να βρίσκονται ψηλά στη λίστα του.

Η 15η Ιουλίου

Ο Μάρτιν Μπρεθγουέιτ είναι εδώ και καιρό ο πρώτος στόχος του "δικεφάλου". Ωστόσο, η υπόθεση το Δανού έχει υποχωρήσει αισθητά το τελευταίο διάστημα, ενώ στις 15 Ιουλίου παύει να ισχύει η ρήτρα που δίνει το δικαίωμα στον Μπρεθγουέιτ να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας.

Το γεγονός ότι ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Premier League, La Liga) έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 33χρονο φορ, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την απόκτησή του από τον "δικέφαλο". Ομάδες όπως οι Λέστερ, Σαουθάμπτον και Βαλένθια έδειξαν αρχικά ενδιαφέρον...

Στις 15 Ιουλίου, όμως, λήγει ακόμη μια ρήτρα, αυτή του Μπρούνο Πέτκοβιτς, οποίος έχει οψιόν αγοράς ύψους 2.5 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Κροάτη επιθετικό, αλλά με τους δικούς του όρους. Ο 29χρονος φορ ζητάει 2 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θέλει και μπόνους υπογραφής

Ο "δικέφαλος" συνεχίζει να παρακολουθεί από κοντά και τις δύο περιπτώσεις, παρότι και οι δύο παρουσιάζουν μεγάλες δυσκολίες.

Ο Πιερό και η στόχευση του ΠΑΟΚ 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αϊτή, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Φραντζί Πιερό, με τον 29χρονο επιθετικό να δεσμεύεται με τη Μακάμπι Χάιφα έως το καλοκαίρι του 2025, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει πως και άλλες ομάδες κοιτούν την περίπτωσή του.

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και για τον Πιερό! Ο Αϊτινός διεθνής προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων αυτό το καλοκαίρι, μετά από μια καλή σεζόν με τη Μακάμπι Χάιφα. Δραστήριος στην αγορά, ο ελληνικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης κοιτάζει την περίπτωσή του. Να σημειωθεί ότι η Κράσνονταρ και η Ρίζεσπορ δείχνουν να εγκαταλείπουν τη μάχη απόκτησής του, αντιμετωπίζοντας οικονομικά προβλήματα», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια αποκαλύπτει πως υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Πιερό με τη Μακάμπι Χάιφα: «Ο Πιερό θα μπορούσε να ενταχθεί σε ομάδες που μπορούν να άρουν τη ρήτρα αποδέσμευσης, όπως ο ΠΑΟΚ, η Γουότφορντ ή ακόμα και ο Ερυθρός Αστέρας».

Τη σεζόν, που μας πέρασε, ο Πιερό σημείωσε 26 τέρματα σε 50 αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα μετράει 102 συμμετοχές και 40 γκολ.

Η στόχευση του ΠΑΟΚ σε ποδοσφαιριστές όπως οι Μπρεθγουέιτ, Πέτκοβιτς και Πιερό φανερώνουν τις προθέσεις των ανθρώπων του "δικεφάλου" για επένδυση στη θέση του επιθετικού.

Με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει απίθανο ο Λουτσέσκου να έχει στη διάθεσή του τον επιθετικό που έχει ζητήσει, για τις πρώτες αναμετρήσεις των προκριματικών του Champions League, με τους Μπράντον Τόμας και Αλί Σαμάτα να αποτελούν τις μοναδικές λύσεις για την αιχμή της επίθεσης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και η περίπτωση του Τσαλόφ, η οποία προκάλεσε άμεσα την... έκρηξη των φίλων του ΠΑΟΚ, αλλά η διάψευση της ΠΑΕ ήταν σχεδόν... άμεση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.