Τα δεδομένα για το αθλητικό πάρκο Ευόσμου (Μαρόκο), η παράταση και αποπεράτωση του έργου

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2024

Αντίστροφη μέτρηση για να παραδοθεί σε χρήση το δημοτικό αθλητικό πάρκο Ευόσμου γνωστό ως Μαρόκο ώστε να επιστρέψουν και οι ομάδες του δήμου στη φυσική τους έδρα.

Να αναφέρουμε ότι από τις 13 Νοεμβρίου άρχισε να ξηλώνεται ο πλαστικός τάπητας του αθλητικού πάρκου Ευόσµου, ενόψει της τοποθέτησης του νέου. Εγιναν οι απαραίτητες εργασίες ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα κλίσεων και λακ κούβων ενώ άλλαξε και ο φωτισμός.

Χθες δόθηκε νέα δίμηνη παράταση στον εργολάβο για την παράδοση του έργου μέχρι τις 5 Μαΐου, άλλωστε ο τάπητας ακόμη δεν ήρθε. 

Για το θέμα ο νέος αντιδήμαρχος αθλητισμού ∆ηµήτρης Σίτσας ανέφερε: Μπορεί να δόθηκε παράταση μέχρι τις 5 Μαΐου αλλά στις 10 Απριλίου το γήπεδο θα είναι τελειωµένο.

Τι ειπώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο

Εγκρίθηκε δεύτερη παράταση της συνολικής προθεσμίας του έργου αντικατάστασης του συνθετικού τάπητα και επισκευών στο αθλητικό πάρκο δήμου Κορδελιού Ευόσμου με προϋπολογισμό σύμβασης 282.215,23 ευρώ εξαιτίας των παγκόσμιων εξελίξεων στο θέμα της ναυσιπλοΐας και της γενικής απόφασης όλων των μεταφορικών εταιριών να εισέρχονται στη μεσόγειο από το Γιβραλτάρ κάνοντας τον κύκλο της Αφρικής και όχι μέσω του Σουέζ λόγω εμπόλεμης κατάστασης.

Ο τάπητας πλέον αναμένεται να παραδοθεί στα μέσα Μαρτίου ενώ όπως ανέφερε ο Δημήτρης Σίτσας αλλά και ο δήμαρχος θα πρέπει να βρεθεί κονδύλιο για τις σχάρες και τα δοκάρια κάτι που δεν είχε προβλεφθεί από την προηγούμενη διοίκηση.

Ακόμη ο Δημήτρης Σίτσας ανέφερε ότι άλλαξε όλος ο ηλεκτροφωτισμός προς βοήθεια και του βοηθητικού γηπέδου.

Ο αντιδήμαρχος Στυλιανός Διακάκης όπως είπε: είναι σύμφωνος ο ανάδοχος να έχει ακόμη δύο μήνες για την αποπεράτωση του έργου, λόγω της καθυστέρησης από την μεταφορική εταιρία.

ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.