Άρης: Τα δεδομένα για Τανούλη

Βασίλης Βλαχόπουλος16 Οκτωβρίου 2024

Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Γιώργου Τανούλη αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του για τον παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στο Μαρούσι από τον Ολυμπιακό

Μετά τη διακοπή του δανεισμού του Λευτέρη Μαντζούκα από τον Παναθηναϊκό, ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης τουλάχιστον δύο Ελλήνων παικτών. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τηλέμαχος Βησσαρίου θα είναι ο ένας καθώς ο 22χρονος γκαρντ/φόργουορντ αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τον Κεραυνό Στροβόλου και να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη. 

Καθώς η αγορά των ελεύθερων Ελλήνων παικτών δεν προσφέρει επιλογή ψηλού παίκτη, οι «κίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν από τις περιπτώσεις αυτών οι οποίοι δεν είναι ικανοποιημένοι από τον ρόλο τους στην ομάδα και θέλουν να αποχωρήσουν από την ομάδα τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Τανούλης δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής αλλά και τον αγωνιστικό ρόλο του στο Μαρούσι. Στα δύο παιχνίδια Πρωταθλήματος ο νεαρός σέντερ αγωνίστηκε κατά μέσο όρο περί των εννιά λεπτών. Κατά τις ίδιες πηγές θέλει αναβαθμισμένο αγωνιστικό ρόλο και χρόνο συμμετοχής. Πέραν των ιδιαίτερων σχέσεών του με τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, ο 22χρονος θέλει το υψηλό επίπεδο (σ. σ. Euocup), γνωρίζει επίσης ότι ο Άρης θέλει έναν παίκτη των δικών του χαρακτηριστικών. Γι’ αυτόν τον λόγο το ενδιαφέρον των «κίτρινων» για τον παίκτη είναι υπαρκτό.

Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή μεταξύ των ομάδων. Από το Μαρούσι δεν επιβεβαιώνεται η πρόθεση διακοπής του δανεισμού, ο δε Ολυμπιακός δεν έχει δεχθεί σχετική κρούση ενώ και στον Άρη επίσης επιβεβαιώνουν ότι δεν έχει γίνει συζήτηση είτε με τον Ολυμπιακό είτε το Μαρούσι. Συνήθως βέβαια, στο τέλος γίνεται αυτό που θέλει ο παίκτης και στην προκειμένη περίπτωση ο Γιώργος Τανούλης δείχνει θετικός στην προοπτική μετακόμισής του στη Θεσσαλονίκη. Για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις πρέπει να προηγηθούν οι επαφές των ομάδων που εμπλέκονται.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.