Τα... αλλάζει η ΑΕΚ και δεν φιλοξενεί την Χαποέλ Χολόν στα Λιόσια

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2023

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται πως υπάρχει αναφορικά με την ΑΕΚ και την έδρα της στα Άνω Λιόσια , καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας ακούσει τις αντιδράσεις του κόσμου τους για τη φιλοξενία της Χαποέλ Χολόν, σκέφτονται πως θα ήταν επιθυμητό να μην διχάσουν τους φιλάθλους και έτσι στρέφονται σε αλλαγή... πλάνου.

Η «Ένωση» έχει ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες επαφές που χρειάζεται με την διοργανώτρια αρχή , το BCL δηλαδή, ώστε να βρεθεί λύση για τους Ισραηλινούς που βρίσκονται σε αναζήτηση έδρας έπειτα από την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους με την Παλαιστίνη.

Όπως είχε αναφέρει η ΑΕΚ σε τοποθέτηση της, «εξαιτίας της συγκυρίας και εξαιτίας της εκρύθμου καταστάσεως, δεν μπορούσαμε παρά να αποδεχτούμε την απόφαση της FIBA, με συναίνεση της ΕΟΚ, για φιλοξενία (δίχως οικονομικό αντάλλαγμα) της Χάποελ Χολόν στο Γήπεδό μας.

Και για να μη ξεχνιόμαστε…

Συνενωσίτες, ηρεμήστε και θυμηθείτε τόσα χρόνια τι κάναμε…

Σε ό,τι μας αφορά, λοιπόν, στο διάβα της θητείας μας έχουμε αποδείξει εμπράκτως, ότι βασική μας προτεραιότητα ήταν και παραμένει η ανάδειξη των υπερανθρώπινων αξιών και ιδανικών, που πρεσβεύει το ιστορικό Σωματείο μας, που γεννήθηκε από Πρόσφυγες, αλλά και η στήριξη όλων όσοι την έχουν ανάγκη ανεξάρτητα από κόστος, δίχως παρωπίδες και δίχως αστερίσκους."

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.