Τα αιτήματα του Ηρακλή προς τη διοίκηση του Καυτανζογλείου

Metrosport Team29 Ιουλίου 2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Ενα από τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του Ηρακλή είναι η επιστροφή του συλλόγου στο Καυτανζόγλειο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα υπάρχουν επαφές και συζητήσεις με τους ανθρώπους του σταδίου, ενώ στην τελευταία τους συνάντηση, οι ιθύνοντες του Ηρακλή κατέθεσαν και κάποια αιτήματα στη διοίκηση του. Αρχικά να προχωρήσουν στην αλλαγή χλοοτάπητα, που θα πληρώσει ο κ. Μονεμβασιώτης ώστε να γίνει ολοκαίνουργιος και το κόστος να αφαιρεθεί από τα ενοίκια για το γήπεδο. Η ομάδα θα παίρνει την κεντρική σάλα και για την τελευταία προπόνηση, πριν το εντός έδρας παιχνίδι της, ενώ επιθυμεί να γίνουν παρεμβάσεις και στα αποδυτήρια. Παράλληλα, ο Ηρακλής ζήτησε δύο χώρους στο κεντρικό κτίριο, για να φτιάξει γραφεία, χώρους υποδοχής, γραφείο προέδρου και μεγαλομετόχου, αλλά και για την νέα ΠΑΕ. 

Ακόμη, ζήτησε και έλαβε ένα χώρο στην κεντρική είσοδο του Καυτανζογλείου, όπου θα τοποθετηθεί το πούλμαν της ομάδας. Τέλος, υπάρχουν συζητήσεις για τα κυλικεία στο στάδιο, κατά την ημέρα διεξαγωγής αγώνων του Ηρακλή ώστε να χρησιμοποιηθούν από την ΠΑΕ.

«Διάθεση να εξυπηρετήσουν τον Ηρακλή»

Για τα συγκεκριμένα ζητήματα, ο χορηγός της ΠΑΕ Ηρακλής, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης τόνισε: «Οι άνθρωποι του Σταδίου έχουν διάθεση να εξυπηρετήσουν τον Ηρακλή. Εχουμε κάνει πολλές προτάσεις που πιστεύουμε ότι θα υλοποιηθούν, αλλά και ακόμη να μας δώσουν ένα χώρο για να στηθεί ένας ανδριάντας του Χατζηπαναγή και μας είπαν ότι θα μας απαντήσουν. Το Καυτανζόγλειο έχει κάποια θέματα και εμείς πρέπει να έχουμε την δεύτερη λύση έτοιμη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.