Τα 2+ γκολ σε 3 διαφορετικά ματς: Ποιοι το έχουν καταφέρει φέτος;

Δημήτρης Μπασμπαρέλας03 Οκτωβρίου 2024

Είναι μόλις τρεις. Δεν είναι πολλοί. Ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει σε τρεις διαφορετικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις από 2+ γκολ; Μήπως το γνωρίζετε; Ποιοι το έχουν καταφέρει φέτος;

Η συγκεκριμένη αναφορά, βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει να κάνει με τα 5 κορυφαία Πρωταθλήματα της Ευρώπης… Ο ένας το πέτυχε στα χθεσινά παιχνίδια του Champions League. 

Ο λόγος για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, που σκόραρε δις κόντρα στη Λειψία για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League (3-2). Ο Σέρβος φορ της Γιουβέντους έβαλε επίσης από δύο γκολ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις για τη Serie A με Ελλάς Βερόνα (3-0) και Τζένοα (3-0). Η Γιουβέντους και στα τρία αυτά ματς πέτυχε από τρία τέρματα, με τον Βλάχοβιτς να πετυχαίνει τα δύο.


Όσο για τους άλλους δύο; Λίγο πολύ θα πηγαίνει το μυαλό σας. Δεν είναι και δύσκολο. Πρόκειται για τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Νορβηγός στράικερ της Σίτι έκανε «ντοπιέτα» στο εντός έδρας ματς με την Μπρέντφορντ (2-1), ενώ έκανε χατ τρικ στα παιχνίδια με Γουέστ Χαμ (εκτός έδρας νίκη με 3-1) και Ίπσουϊτς εντός (4-1). Όλα τα ματς στην Premier League.

Από την άλλη, ο «Λέβα» στο πρόσφατο ματς της Τρίτης για το Champions League έβαλε τα δύο από τα πέντε γκολ της ευρείας νίκης με αντίπαλο την Γιουνγκ Μπόις (5-0), ενώ ταυτόχρονα έβαλε από δύο τέρματα στις σημαντικές εκτός έδρας επιτυχίες με Βιγιαρεάλ (5-1) και Βαλένθια (2-1).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.