Συστάθηκε η επιτροπή ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2024


Σε συνέχεια της απόφασης της Έκτακτης Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ για την καταστατική θεσμοθέτηση της Επιτροπής Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας προχώρησε, κατά την τελευταία συνεδρίασή της, στη στελέχωση της εν λόγω Επιτροπής.

Η Επιτροπή αυτή είναι το αποτέλεσμα του οράματος του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Nίκου Τζώρτζογλου, ο οποίος από το 2010 αδιάκοπα εργάζεται για την υλοποίησή του. Πρόκειται για μια πρόταση την οποία πρώτος υιοθέτησε ο Θεόδωρος Ζαγοράκης το 2021 και στη συνέχεια αγκάλιασε και υλοποίησε ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, έτσι ώστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να αποκτήσει όλες τις απαιτούμενες δομές που θα του επιτρέψουν να αναδείξει, αλλά και να αξιοποιήσει απτά, τις δυνατότητες και τις προοπτικές του.

Η λειτουργία της επιτροπής θα βασίζεται στο έργο του Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (ΙΕΠ), το οποίο έχει ως βασικό σκοπό και στόχο του την έρευνα, μελέτη και ανάλυση θεμάτων που άπτονται της ανάπτυξης και αναβάθμισης του ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου. Η επιτροπή, μέσω τεκμηριωμένων προτάσεων, μελετών και αναλύσεων θα προβαίνει σε εισηγήσεις σε οργανωτικά, εκπαιδευτικά, διοικητικά και οικονομικά ζητήματα που αφορούν στην ορθή διακυβέρνηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Τα μέλη που συνθέτουν την Επιτροπή Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου είναι:

1) Νικόλαος Τζώρτζογλου, Πρόεδρος
2) Βασιλική Δημητρακοπούλου, Αντιπρόεδρος
3) Αστέριος Αντωνίου, Μέλος
4) Δημοσθένης Κουπτσίδης, Μέλος
5) Γεώργιος Κουτεντάκης, Μέλος

Εξωτερικός Συνεργάτης: Σπύρος Κοκολάκης

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ενημερωτικό μηνιαίο φυλλάδιο, το οποίο μοιράστηκε στην Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ με αφορμή την στελέχωση της Επιτροπής Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.