ΣΥΡΙΖΑ: Υπέρ Κασσελάκη ο Άδωνις - «Τον απέκλεισαν γιατί θα τους κέρδιζε!»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2024

Θέση για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου πήρε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ανάρτηση στο Χ, ο Υπουργός Υγείας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κομματικής πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας «αντιδημοκρατική» τη διαδικασία αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν τον εκτιμώ ούτε καν λίγο. Άλλο όμως αυτό και άλλο ο αντιδημοκρατικός τρόπος αποκλεισμού του», δήλωσε χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Τον αποκλείουν διότι στην πραγματικότητα ξέρουν ότι σε ανοικτές εκλογές, θα τους κέρδιζε».

«Μπλόκο» από την Κεντρική Επιτροπή

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις σημειώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά από απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αποκλείεται η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Στην ψηφοφορία που προηγήθηκε, 138 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής απέρριψαν την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος, πλέον, δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί πως από την ψηφοφορία απείχαν τα μέλη που πρόσκεινται στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος εξαρχής είχε ταχθεί κατά του αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές.

Η απόφαση έχει πολιτική καταδίκη συμπεριφορών με ονομαστική αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη και παραπέμπεται στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.

Αυτό σημαίνει, ότι μόνο το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (8-10 Νοεμβρίου), μπορεί να ανατρέψει αυτήν την απόφαση.

Δεν ετέθη σε ψηφοφορία, η πρόταση Γεωργόπουλου για να παραπεμφθεί ο Στέφανος Κασσελάκης στην επιτροπή δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.