ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας για τη διαγραφή Σπίρτζη

Metrosport Team06 Αυγούστου 2024

Τη σύγκλιση συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από καταγγελία 70 μελών του κόμματος κατά του Χρήστου Σπίρτζη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην Υπουργός, ο οποίος καταφέρθηκε κατά των 70 μελών του κόμματος, κατηγορείται για λειτουργία βάσει προσωπικής ατζέντας, αλλά και για «αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά». Μάλιστα, απαντώντας στη σχετική κλήση της Επιτροπής, ο πρώην βουλευτής ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να δώσει το «παρών» στη σημερινή συνεδρίαση. 

«Δυστυχώς αυτή την περίοδο, εκτός από την εργασία μου, ασχολούμαι με την δικογραφία της υπόθεσης των υποκλοπών, των οποίων, όπως γνωρίζετε, υπήρξα θύμα παρακολούθησης, ως απόδειξη της πάγιας στοχοποίησής μου από τη δεξιά. Θα απαντήσω σε χρόνο που κρίνω ότι θα έχω διαθεσιμότητα μετά τις διακοπές του Αυγούστου, αφού πρώτα διαβάσω τις δεκάδες άρθρα και συνεντεύξεις που τη συνοδεύουν, για να σας απαντήσω με την απαιτούμενη αναλυτική τεκμηρίωση, που ελπίζω να επιθυμείτε», σχολίασε ο Χρήστος Σπίρτζης. 

Παρόλα αυτά, ο πρώην Υπουργός δεν άφησε αναπάντητες τις αιχμές για πιέσεις, αναφέροντας με νόημα πως «εάν οι πιέσεις ή το καθήκον σας και όχι ο κανονισμός ή το καταστατικό, σας επιβάλλει την λήψη απόφασής σας εντός του Αυγούστου, μπορείτε να πάρετε την ευθύνη της απόφασής σας και των συνεπειών της, χωρίς τη δική μου απάντηση».

Δείτε τις χθεσινές δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.