ΣΥΡΙΖΑ-Επεισόδιο στην Κ.Ε.: «Μπλόκο» σε Κασσελάκη ζήτησε ο Μουζάλας

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2024

Μέσα σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα και με 2,5 ώρες καθυστέρηση ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η καθυστέρηση προέκυψε γιατί τα μέλη που πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσελάκη, παρότι ήταν στην αίθουσα αρνούνταν να παραλάβουν τα καρτελάκια τους προκειμένου να «μπλοκάρουν» την συνεδρίαση. 

 Ο Θύμιος Γεωργιόπουλος, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόταση να παραπεμφθεί ο Στέφανος Κασσελάκης στην επιτροπή δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής. 

Παράλληλα πρόταση για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητα Κασσελάκη, κατέθεσε και ο Γιάννης Μουζάλας.

Επεισόδιο στην Κεντρική Επιτροπή

Από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής δεν έλειψαν, πάντως, και οι επεισοδιακές στιγμές.

Μία γυναίκα υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, αντέδρασε με έντονο τρόπο απευθυνόμενη σε άλλο μέλος του κόμματος, λέγοντας ότι «είστε μαζεμένοι σεξιστές και ομοφοβικοί, θα σας τελειώσουμε».

 Αφορμή φέρεται να ήταν μία φράση του συγκεκριμένου μέλους που την αποκάλεσε - σύμφωνα με τα λεγόμενά της - «λέσχη κυριών».

 «Σεξιστές είστε μαζεμένοι και ομοφοβικοί. Θα σας τελειώσουμε όλους τους σεξιστές εδώ. Λέσχη κυριών; Εδώ είμαστε λέσχη κυριών; Με είπες λέσχη κυριών; Σεξιστής είσαι, έξω από το κόμμα οι σεξιστές. Είσαι παλαιάς κοπής άντρας; Φύγε, ζήτα συγγνώμη για να σε ακούσω.

 Είσαι σεξιστής. Το κόμμα θα καθαρίσει από τον σεξισμό και την ομοφοβία. Μας είπες λέσχη κυριών; Μακριά. Τι είμαστε μικρές κυρίες της Έμιλυ Μπροντέ;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.