ΣΥΡΙΖΑ: Αντιμέτωπος με τη διαγραφή ο Κασσελάκης - Τι απαντούν οι «Κασσελίστας»

Παναγιώτα Απέργη07 Οκτωβρίου 2024

Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο διαγραφής φαίνεται πως βρίσκεται ο εκπεπτωκώς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με την ιδιότητα του ως μέλος να παραμένει επίσης αμφίβολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, κατόπιν πρότασης του πρώην βουλευτή και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, Θέμη Μουμουλίδη, δεν θα οδηγήσει σε ακόμη πιο «ακραίες» ενέργειες, με τον Παύλο Πολάκη να κάνει λόγο για «αγώνα στα ίσα».

«Κόψτε τις ΑΗΔΙΕΣ περί διαγραφής!!! Ελάτε να μετρηθούμε στα ίσια με ιδέες, προτάσεις, προγράμματα και οράματα! Δεν γουστάρω ούτε την ίντριγκα των εκκαθαρίσεων, ούτε το έργο "ελεήστε το Βασιλάκη Καΐλα" που προσπαθεί να παίξει ο πρώην γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο!

Μπορεί ο Κασσελάκης και οι υπόλοιποι να αντιπαρατεθούμε σε αντίστοιχα με αυτά που λέω στο παρακάτω βίντεο; Μπορείτε να συμβάλλετε σε λαϊκή έμπνευση που θα οδηγήσει σε αριστερή δημοκρατική διέξοδο μετά την πτώση του Μητσοτάκη;

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ».


Από την πλευρά της, η τάση Κασσελάκη φαίνεται να σχολιάζει ότι η χρονική μετάθεση του συνεδρίου είναι μια απόφαση με απώτερο σκοπό, με τον ίδιο τον Στέφανη Κασσελάκη, μάλιστα, να αναφέρει από το Νέο Ηράκλειο ότι «όσοι δεν χωρέσουν μέσα θα βρίσκονται απέξω».

Μάλιστα, το επιτελείο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ικανοποιημένο με τη συμμετοχή στις συναθροίσεις που λαμβάνουν χώρα στις συγκεντρώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, προμηνύοντας παρόμοιες συναθροίσεις τόσο στο δήμο Αθηναίων όσο και σε μεγάλους δήμους της Αττικής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.