Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε σε παιδιά της Ακαδημίας του Αξιού Ανατολικού

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Συνομιλία μέσω skype με τα παιδιά της Ακαδημίας του Αξιού Ανατολικού και συγκεκριμένα με το τμήμα Κ10 και τον προπονητή  Χρήστο Αραμπατζούδη είχε ο 22χρονος Χρήστος Τζόλης, διεθνής ποδοσφαιριστής της Κλαμπ Μπριζ, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές αυτήν την εποχή και είδωλο χιλιάδων παιδιών σε όλη την επικράτεια κι όχι μόνο βέβαια.
Απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσαν τα παιδιά αφού πρώτα του ευχήθηκαν πολλές προσωπικές επιτυχίες και πολλές επιτυχίες με την Εθνική ομάδα. Παράλληλα έδωσε τις χρήσιμες συμβουλές του από την σκοπιά του καταξιωμένου πια επαγγελματία ποδοσφαιριστή στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας. Ακόμη κληρώθηκαν 2 φανέλες του Χρήστου με τυχερούς τον Σταύρο και τον Μιχάλη.
 «Χρήστο σε ευχαριστούμε πάρα πολύ και σου ευχόμαστε να παραμείνεις μακριά από τραυματισμούς και να πραγματοποιήσεις όλα σου τα ποδοσφαιρικά όνειρα» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

* Να αναφέρουμε ότι ένα μήνα πριν η Δόξα Πενταλόφου είχε ευχαριστήσει τον Χρήστο Τζόλη για τον ιματισμό της μεγάλης ομάδας


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.