Συνεργασία UEFA και France Football για την απονομή της χρυσής μπάλας

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2023

Το περιοδικό France Football "μπαίνει" ως συνδιοργανοτής με την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία για την τελετή της απονομής της χρυσής μπάλας. Το βραβείο θα δίνεται με την σφραγίδα της UEFA όμως, αρμόδια για την καταμέτρηση των ψήφων θα είναι η France Football με πάνελ 100 ατόμων για τους άνδρες και 50 ατόμων για τις γυναίκες οπου θα αποφασίζουν για την κατάταξη και τον νικητή.

Ο Λιονέλ Μέσι για 8η φορά κέρδισε ακόμη μια χρυσή μπάλα στην καριέρα του  για την περασμένη  σεζόν, την Δευτέρα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την UEFA για να συνδιοργανώσουμε τη Χρυσή Μπάλα» είπε ο Ζαν-Ετιέν Αμορί, γενικός διευθυντής του ομίλου Αμορί, ο οποίος έχει μιλήσει απευθείας, από τον Ιούνιο, με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν, πρόεδρο της UEFA.

«Υπάρχει μια κοινή ιστορία μεταξύ μας, γιατί η Χρυσή Μπάλα δημιουργήθηκε το 1956, ένα χρόνο μετά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Πρωταθλητριών Συλλόγων, του οποίου η L'Equipe είναι συνδημιουργός. Η τελετή έχει εξελιχθεί και έχει πλέον εξαπλωθεί σε παγκόσμια κλίμακα. Μια συνεργασία με την UEFA είναι απολύτως λογική γιατί είναι ένας παγκόσμιος παίκτης που μπορεί να συγκεντρώσει τους παίκτες και τις μεγάλες προσωπικότητες αυτού του αθλήματος. Τώρα θα επιταχύνουμε το διεθνές προφίλ αυτής της τελετής. Νιώσαμε έναν ενθουσιασμό τόσο με τον πρόεδρό όσο και με τις ομάδες, κάτι που μας έπεισε».

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.