Συνέντευξη Πολυχρόνη Χριστόδουλου (Γιαννίκου) - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κασσάνδρας (Παλήνη)

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2023

Η μέρα της εκλογικής μάχης πλησιάζει και ο κ. Χριστόδουλος Πολυχρόνης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλός Κασσάνδρας (Παλλήνη). Νέος άνθρωπος με διάθεση να προσφέρει στους συνανθρώπους του αλλά και πίστη πως μπορεί να βοηθήσει τον τόπο του. Την Κασσάνδρα της απίστευτης ομορφιάς και της προοπτικής για ένα πολύ καλύτερο μέλλον. 

Κ. Πολυχρόνη είστε ένα ενεργός επιχειρηματίας στην περιοχή μας πως πήρατε την απόφαση να συμμετέχετε στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου;

Υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος σημαίνει να θες να βοηθήσεις την μικρή κοινωνία που σε περιβάλει, τη γειτονιά σου, τον τόπο σου.

Αν μετά από όσα έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια, εξακολουθούμε να καθόμαστε σπίτι, απαξιώνοντας γενικώς και αορίστως τους πολιτικούς, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Το να ζητάμε μια διαφορετική κοινωνία, ένα διαφορετικό μέλλον, απ’ αυτό που μας σερβίρεται ως υποχρεωτικό μενού σημαίνει αναλαμβάνω ευθύνη και γίνομαι ενεργός πολίτης.

Με ποιο τρόπο μπορείτε να προσφέρετε και να συνδράμετε στο έργο της Δημοτικής αρχής;

Έχω τη δουλειά μου και θα συνεχίσω να την έχω, προσφέροντας τον ελεύθερό μου χρόνο στην περιοχή μου, στην Κασσάνδρα.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά, έχει μοναδικό σκοπό τη συμμετοχή μου στην αλλαγή σελίδας και στην αναδιαμόρφωση του απαξιωμένου Δήμου μας.

Μέσα από τη δουλειά μου έμαθα να αγωνίζομαι για το καλύτερο και έτσι θα κάνω και για την Κασσάνδρα. Εμαθα να επιλέγω το καλύτερο. Ετσι θέλω να κάνω και για τους συμπολίτες μου, θα φροντίσω να τους προσφέρουμε μια καλύτερη ζωή.

Μαζί με τους συνεργάτες του Συνδυασμού μας θα φροντίσουμε να σταματήσει η ατελείωτη ταλαιπωρία στους δρόμους κάθε καλοκαίρι. Να έχουμε καθαρά χωριά, με όμορφες οργανωμένες παραλίες, με πάρκινγκ, χωρίς δυσοσμία, καλοστρωμένους δρόμους, ποδηλατόδρομους, βιοκλιματικές πλατείες. Με ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τη διευκόλυνση και ταχύτητα.

Εσείς ποια θεωρείτε πως είναι σήμερα τα πιο σημαντικά προβλήματα της Κασσάνδρας;

Ολα τα προβλήματα είναι σημαντικά. Μικρά και μεγάλα. Αμεσα χρειάζονται έργα για τη βιώσιμη κινητικότητα σε όλες τις περιοχές μας. Χρειάζονται μελέτες για κατασκευές κυκλικών κόμβων, ποδηλατοδρόμων, διανοίξεις δρόμων. Συντήρηση και κατασκευή εγκαταστάσεων Βιολογικών Καθαρισμών. Ενα ακόμη Κέντρο Υγείας. Αθλητικές εγκαταστάσεις για τη νεολαία μας και παιδικές χαρές για τις νέες οικογένειες και τα παιδιά τους. Χώροι για τους ηλικιωμένους μας.


Επισκευή και διάνοιξη των αγροτικών δρόμων

Πείτε μας κάποια από τα έργα που θέλετε να προχωρήσουν για την Κασσάνδρα άμεσα και δεσμεύεται ο συνδυασμός σας…

Δεσμευόμαστε για την Τουριστική Ανάπτυξη και την υποστήριξη των Αγροδιατροφικών προϊόντων και τις εξαγωγές τους. Ο σχεδιασμός του Συνδυασμού μας ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ Ευθύνη, Συνεργασία, Ανάπτυξη είναι δομημένος και υλοποιήσιμος και θα επαναπροσδιορίζεται ετησίως ώστε να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.

Ένα μήνυμα στους δημότες της Κασσάνδρας

Διεκδικώ λοιπόν τη ψήφο των συνδημοτών μου για να περάσει η Κασσάνδρα στα χέρια όλων μας και αυτό θα το πετύχει μόνο ο Συνδυασμός του Αντώνη Μιχαλάκη, ο Συνδυασμός μας ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ Ευθύνη, Συνεργασία, Ανάπτυξη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.