Συνεχίζουν την προσπάθεια τους Απόλλων Κ. Σχολαρίου και Κεραυνός Ωραιοκάστρου (δηλώσεις)

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2024

Λευκή ισοπαλία σημειώθηκε στο παιχνίδι του Απόλλωνα Κ. Σχολαρίου με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν την προσπάθεια τους για παραμονή στην κατηγορία. 

Οι δύο αντίπαλοι προπονητές δήλωσαν στον Παύλο Κερασιώτη

Αλιβάνογλου (Απόλλων Κ. Σχολαρίου): «Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και τρεις, τέσσερις φάσεις για γκολ που δεν έγιναν. Ο Κεραυνός είναι μια παρά πολύ καλή ομάδα, δυνατή και προσπαθούσε να κάνει πράγματα. Εμείς μπορέσαμε και επιβάλαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και έτσι δεν μπόρεσε να κάνει κάτι απειλητικό προς την εστία μας. Αν ήμασταν πιο ουσιαστικοί μπροστά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το παιχνίδι και αυτό μας άφησε μια πικρία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την απόδοση τους. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι όπου στόχος είναι η νίκη»

 Γαλτσίδης (προπονητής Κεραυνού Ωραιοκάστρου): Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλων έχει πολύ δυνατή έδρα. Λόγω και των ιδιαίτερων γηπεδικών συνθηκών, το παιχνίδι πήγε στις μονομαχίες και θα μπορούσε να κριθεί στις στατικές φάσεις στις οποίες αντέδρασαν αμυντικά σωστά και οι δυο ομάδες.

 Θεωρώ το τελικό αποτέλεσμα δίκαιο.

O  Απόλλων Κ. Σχολαρίου εύχεται περαστικά στον τερματοφύλακα του Ωραιοκάστρου Τσοτουλίδη Ν. που αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Μάλιστα του τοποθετήθηκαν εννέα ράμματα. Περαστικά και από τη Μετροσπορτ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.