Συνεχίζουν να υποστηρίζουν σαν... τρελοί τον Εμπαπέ οι Παριζιάνοι: Τον αποθέωσαν στην προπόνηση

Metrosport Team28 Ιουλίου 2023

Μπορεί οι σχέσεις Κιλιάν Εμπαπέ και της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν να είναι σε τεντωμένο σχοινί, όμως οι οπαδοί της ομάδας κρατούν άλλη στάση. Γεγονός το οποίο απέδειξαν και κατά την άφιξη του Γάλλου στη σημερινή προπόνηση.

Ο Εμπαπέ εδώ και καιρό ψάχνει να κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ίδιος επιθυμεί διακαώς να πάει στην Ρεάλ, όχι όμως τώρα αλλά το καλοκαίρι του 2024 ως ελεύθερος.

Η Παρί από την πλευρά της να θέλει να τον πουλήσει στην Αλ Χιλάλ ή έστω στους μερένγκες για να μην τον χάσει χωρίς να βάλει ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία της. Την ώρα πάντως που όλες οι πλευρές διαπραγματεύονται σκληρά, υπάρχει ένα κομμάτι κόσμου της γαλλικής ομάδας που δεν έχει πάψει να αγαπάει τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, και φρόντισαν να του το δείξουν.

Αυτό έγινε κατά την άφιξή του στο Ποϊσί, για να πάρει μέρος στην τελευταία προπόνηση της Παρί, με δεκάδες φίλους των πρωτευουσιάνων, μεταξύ των οποίων αρκετά μικρά παιδιά, να τον πολιορκούν και να προχωρούν σε επίθεση αγάπης προς τον Εμπαπέ ζητώντας να τους υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί μαζί τους. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.