Συνεχίζουν εντυπωσιακά τα Αστέρια

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2024

Τα Αστέρια συνεχίζουν την προσπάθεια τους για την επίτευξη της ανόδου. Ο προπονητής Γιώργος Δεμιρτζόγλου στον Γρηγόρη Μισαηλίδη είπε: 

«Υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Δουλεύουμε με παιδιά από τις ακαδημίες και πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Στο επόμενο παιχνίδι με την Αγ. Παρασκευή πιστεύω να πάρουμε τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

0 Τάκης Κόμνος επισήμανε: Μεγάλη ήταν η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του αντιπάλου. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή τροχιά, πέτυχε πέντε γκολ ενώ είχε και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Κρατάμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Συνεχίζουμε με στόχο την άνοδο». Παίκτες των Αστεριών επισήμαναν: Κουφονικόλας Γιάννης: «Δίκαιη ήταν η νίκη μας. Είμαστε σε ανοδική πορεία». 

Με δουλειά και κόπο θα πάρουμε την άνοδο. 

 Νάκος Θόδωρος: «Επικρατήσαμε με Ευκολία. Δέίξαμε ότι μπορούμε να ανέβουμε κατηγορία. Καραθάνος Γιάννης: Ημασταν προετοιμασμένοι. Χαιρόμαστε για τη νίκη. 

Πλέον έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Από πλευράς ΑΕ Μαρτίου ο τερματοφύλακας Γραβάνης Ραφαήλ είπε: Προσπαθήσαμε να κάνουμε καλό παιχνίδι. Είχαμε διάθεση αλλά παίζαμε και με ένα παίκτη λιγότερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.