Συνεχίζει στην πρώτη θέση η ΑΕ Ευόσμου επικράτησε του Κεραυνού Ωραιοκάστρου

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2023

Αγχωτική  νίκη πήρε η ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ επικρατώντας του πολύ καλού ΚΕΡΑΥΝΟΥ
Ωραιοκάστρου και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ξεκίνησε δυνατά η ομάδα του κ. Τσουκαλιδη τον αγώνα με τον αέρα της πρωτοπόρου και ευτύχησε μετά από κόρνερ και δυνατή άπιαστη κεφαλιά του Τρόκα να κάνει το 0--1 στο 10'.

Μια ακόμη καλή ευκαιρία είχε η ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ για να διπλασιάσει τα γκολ της με τον Ιορδανίδη αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει.

Η συνέχεια του αγώνα μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ανήκε στον ΚΕΡΑΥΝΟ όσον  αφορά την υπεροχή και μάλιστα θα μπορούσε με τον Τσινικαλη να ισοφαρίσει αλλά το δυνατό διαγώνιο σουτ του φορ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ στο 28' απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αργυρόπουλος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του κ.Γιαμουριδη να είναι καλύτερη αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Αργυροπούλου.

Σε δύο τρεις περιπτώσεις από φάουλ που κερδισε σε καλή θέση η ομάδα του Ωραιοκάστρου δεν μπόρεσε να τα αξιοποιήσει όπως και ένα δυνατό σουτ του Χάψα από πολύ καλή θέση που μπλόκαρε ο Αργυρόπουλος.

Στο 74'  σε μαρκάρισμα αμυντικού του ΚΕΡΑΥΝΟΥ σε παίκτη της ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ ο διαιτητής έδωσε φάουλ και κίτρινη κάρτα ενώ όλοι οι παίκτες της ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ ζήτησαν κόκκινη.

Οι έντονες διαμαρτυρίες του Τρόκα είχαν σαν αποτέλεσμα να δεχτει την κίτρινη κάρτα αλλά συνέχισε να διαμαρτύρεται με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα .

Σε αντίστοιχη φάση στο α ημίχρονο είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα και οι γηπεδούχοι για κόκκινη.

Στα τελευταία λεπτά και παρά το ότι έπαιζε με λιγότερο παίκτη δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα η ομάδα της Ευόσμου

Μετά τον αγώνα είχαμε έντονες διαμαρτυρίες τομ κ.Γιαμουριδη και των ανθρώπων του ΚΕΡΑΥΝΟΥ διότι υποστήριξαν ότι θα έπρεπε ο άρχοντας του αγώνα να κρατήσει περισσότερα από τα 5' των καθυστερήσεων

 ΣΤ.Μ.

 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ( Γιαμουριδης ) : Σακκαλης, Μιχαηλίδης, Πεχλιβανίδης, Πολιανιδης, Παρθένης, Κωτούλας, Παπαϊωάννου. Χαψας, Τσινικαλης, Κωστανογλου, Νιανιας.

ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ : Τάσιος, Γκαλιος, Μπαβελης, Καραντρεας.

ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ ( Τσουκαλιδης ) : Αργυρόπουλος, Αχαλινοπουλος, Τανγκου, Κυριακίδης, Τρόκας, Περτσιουνης, Ιορδανίδης (59 Λάμι), Καραντζαογλου  (80 Μαργαρίτης). Ξανθόπουλος (80 Γκάρας), Πολίτης (74  Τσέλα), Αντωνακόπουλος (59 Nτόκου).





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.