Συνεχίζει με Λυκογιάννη ο Πανιώνιος

Metrosport Team01 Ιουνίου 2024

Πανιώνιος και Άρης Λυκογιάννης θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και την επόμενη σεζόν στην Basket League.

Ο Άρης Λυκογιάννης θα βρίσκεται στον πάγκο του Πανιωνίου κατά την επιστροφή της στην Basket League. Ο έμπειρος τεχνικός είχε οψιόν στο συμβόλαιό του, η οποία ενεργοποιήθηκε αυτόματα μετά την άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ενημέρωσε ότι υπήρξε συνάντηση των προέδρων, Θεόδωρου Μικρόπουλου και Παναγιώτη Ηλιάδη, με τον Άρη Λυκογιάννη αναφορικά με τον σχεδιασμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

"Κατά την πρώτη- μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου- συνάντηση των προέδρων της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Θεόδωρου Μικρόπουλου και Παναγιώτη Ηλιάδη με τον προπονητή της ομάδας, Άρη Λυκογιάννη, συζητήθηκαν όλα όσα αφορούν στη νέα σεζόν που θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική με την επιστροφή της ομάδας στην Basket League.

Με δεδομένη τη συμπόρευση και κατά τη σεζόν 2024-2025 (αυτόματη ενεργοποίηση με την άνοδο στην Basket League, βάσει συμβολαίου) η ατζέντα της συνάντησης περιελάμβανε τη χάραξη των πλάνων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλύθηκαν διεξοδικά αγωνιστικά, λειτουργικά και οργανωτικά ζητήματα και παρατηρήθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον επαγγελματικό δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα όπως φυσικά και στη στενή σχέση με τους φιλάθλους.

Άμεσα θα υπάρξουν νεότερα με τις επίσημες ανακοινώσεις".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.