Βρούτσης: «Να γίνει το Καυτανζόγλειο, το ΟΑΚΑ της Βορείου Ελλάδος»

Στέλιος Παρθενάκης06 Φεβρουαρίου 2024

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Στάθη Κωνσταντινίδη και τον Στέλιο Αγγελούδη. 

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν την πόλη, την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων και το πως θα γίνει η βελτίωση τους. Ο Αναπληρωτής Υπουργός αναφέρθηκε στα περιστατικά βίας αλλά και στα μέτρα που έλαβε και θα λάβει η Κυβέρνηση για να καταφέρει να καταπολεμήσει το φαινόμενο. 

Επιπλέον, σχολίασε το άνοιγμα των γηπέδων και τη χρήση καμερών στους αθλητικούς χώρους, ένα μέτρο που αναμένεται να περιορίσει τα περιστατικά ενώ όταν η συζήτηση οδηγήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης τόνισε ότι θα υπάρξει αυξημένη χρηματοδότηση τόσο για το Καυτανζόγλειο όσο και των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης. 

Ο Γιάννης Βρούτσης μετά το τέλος της συνάντησης υποστήριξε ότι έχουν δοθεί οι πόροι και αφού ξεπεραστεί η γραφειοκρατία θα αρχίσουν οι απαιτούμενες εργασίες ώστε το Καυτανζόγλειο, όπως τόνισε, να γίνει το ΟΑΚΑ της Βορείου Ελλάδος. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.