Συνάντηση Λόντσαρ-Σπάσιτς στον αέρα του Metropolis 95.5 για το Άρης-ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι της χρονιάς»

Metrosport Team17 Μαΐου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν οι δύο Σέρβοι ποδοσφαιριστές, Σλάτζιαν Σπάτσιτς και Ζόραν Λόντσαρ, οι οποίοι πέρασαν από τη Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκαν με τις φανέλες του ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα. Γνωρίζοντας καλά τα καυτά «κλάσικο» της πόλης, έκαναν τις δικές τους προβλέψεις για την τελευταία αγωνιστική που κρίνει τον πρωταθλητή ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και τους «κιτρινόμαυρους».

Αφενός, ο Σλάτζιαν Σπάσιτς υποστήριξε πως: « Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το παιχνίδι της χρονιάς. Πρέπει να παλέψουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα.

Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, το οποίο θα κριθεί αν οι παίκτες είναι 100% αποφασισμένοι για να κερδίσουν και και να φέρουν το πρωτάθλημα στην ομάδα. Μπροστά έχουμε πολύ καλούς παίκτες αλλά και στις άκρες. Εκεί θα κριθεί το παιχνίδι, ειδικά αν είναι σε καλή μέρα. Οι παίκτες είναι ανεβασμένοι και σε πολύ καλή φόρμα

Σίγουρα ξέρουν τι τους περιμένει και ξέρουν ότι είναι το παιχνίδι της χρονιάς. ΘΑ δώσουν τα πάντα και εύχομαι να πάρουν τον τίτλο».

Από την άλλη, ο Ζόραν Λόντσαρ τόνισε ότι:  «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παλέψει γιατί έχει βαθμολογική σημασία, όμως για τον Άρη έχει σημασία για τον κόσμο του. Κάποια στιγμή το αποτέλεσμα σημαίνει περισσότερα από την βαθμολογία. Ο Άρης θα παλέψει γιατί έχει χρέος απέναντι στους φιλάθλους του και θα θέλει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, παρόλο που ο ΠΑΟΚ παίζει για το πρωτάθλημα.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι και δεν έχει σημασία ποιος είναι σε καλύτερη φόρμα και ποιος είναι σε θέση. Σε αυτό το ματς όλα θα είναι ανοιχτά και ο Άρης έχει μεγάλο χρέος απέναντι στους φιλάθλους του.

Νομίζω ότι κανέναν προπονητής και καμία ομάδα όταν παίζει με το ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει τα πλάνα. Ο Άρης θα παίξει δυνατά με όλες τις δυνάμεις που έχει, παρόλο που ακολουθεί και το Κύπελλο. Ακόμη και όταν ήμουν εγώ ποδοσφαιριστές, οι προπονητές έδιναν μεγάλη σημασία στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, τα έδιναν όλα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.