Συναγερμός στον Άλιμο: Συνελήφθησαν Τούρκοι με βαρύ όπλισμο (video)!

Metrosport Team31 Αυγούστου 2024

Ερωτηματικά και προβληματισμό στις αρχές φαίνεται πως έχει προκαλέσει η σύλληψη δύο Τούρκων στον Άγιο Δημήτριο, στην Αθήνα.

Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για δυο άνδρα, ηλικίας 43 και 45 ετών, που εντοπίστηκαν στις 29 Αυγούστου, μετά από έλεγχο αστυνομικών του Α.Τ. Αγίου Δημητρίου στο πολυτελές λευκό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν.

Κατά πληροφορίες, ο 45χρονος, ο οποίος οδηγούσε το όχημα με γερμανικές πινακίδες,  κατοικεί σε δρόμο με ακριβά σπίτια στη Βούλα, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς και 3.500 ευρώ σε μετρητά. 

Την ίδια ώρα, ο 43χρονος συνοδηγός του είναι παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά, ενώ κατά τη σύλληψή του είχε μαζί του δύο πιστόλια Glock και τρεις γεμιστήρες με 45 σφαίρες. 

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του στη Δάφνη βρέθηκαν και άλλα όπλα: Ένα πιστόλι Makarov, δύο πιστόλια Glock, όπως και 37 σφαίρες.

Αυτό που φαίνεται να προβληματίζει τις αρχές για ποιο λόγο βρίσκονταν στην Αθήνα, ενώ ο ένας εκ των δυο φέρεται να έχει το προφίλ ατόμου με οικονομική επιφάνεια και ο άλλος το προφίλ του εκτελεστή. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.