Συμβόλαιο… ζωής του Άρη στον Κουέστα

Γιώργος Στράντζαλης29 Μαΐου 2024

Τη φανέλα του Αρη για τρία χρόνια ακόμη θα φοράει ο Χουλιάν Κουέστα καθώς οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να φτάσουν σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του Ισπανού τερματοφύλακα και αρχηγού της ομάδας και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά, προκειμένου να επισημοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας. Συνεργασία που θα κάνει τον Κουέστα τον μακροβιότερο ξένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου καθώς φέτος διανύει τον έκτο χρόνο του συμβολαίου του και ήδη στη διάρκεια της φετινής σεζόν κατάφερε να γράψει τη δική του μεγάλη ιστορία, όντας ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία. Εφόσον επικυρωθεί η επέκταση για νέο τριετές συμβόλαιο, τότε θα μιλάμε για συμβόλαιο… ζωής.

Χθεσινές πληροφορίες, προερχόμενες τόσο από το περιβάλλον του παίκτη όσο και της ΠΑΕ, ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και μάλιστα στη διάρκεια της ημέρας – το αργότερο μέχρι αύριο – αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο ατζέντης του, προκειμένου να συναντηθεί με ανθρώπους της διοίκησης και να “σφραγιστεί” επισήμως το σπουδαίο αυτό deal.

Από το καλοκαίρι του 2018, όταν και αποκτήθηκε από τον Αρη, ο Κουέστα έχει αγωνιστεί 191 φορές κάτω από την εστία του Αρη, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 80 διαφορετικές περιπτώσεις.

Αντίστοιχη επιθυμία υπάρχει και για τον Φαμπιάνο Λέισμαν, αλλά όπως πολλές φορές έχει αναφερθεί στο ρεπορτάζ της “Μ”, το μέγεθος της οικονομικής απόστασης σε συνδυασμό με την πρόθεση του Βραζιλιάνου να υπογράψει το τελευταίο πολυετές – και οικονομικά ενισχυμένο – συμβόλαιο στην καριέρα του, δημιούργησαν μεγάλες αποστάσεις. Κι αυτές θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερες αν επαληθευτεί η φήμη που θέλει τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να έχει στα χέρια του ενδιαφέρον από σύλλογο του Κατάρ, πέραν των (δελεαστικών) προσφορών από Ελλάδα. Από τη στιγμή μάλιστα που οι Κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο του Κυπέλλου και να διασφαλίσουν ευρωπαϊκή συμμετοχή, θεωρείται δύσκολο να υψώσουν και το… ταβάνι τους πάνω από τα 400-450 χιλιάδες ευρώ που είχαν σκοπό να δώσουν στον 33χρονο στόπερ ώστε να πλησιάσουν έστω τα θέλω της πλευράς του παίκτη για νέο συμβόλαιο. Προφανώς θα επιχειρηθεί μια τελευταία κουβέντα, τούτη τη στιγμή όμως οι πιθανότητες για παραμονή του Φαμπιάνο δεν είναι πολλές και σίγουρα δεν είναι με το μέρος της πλευράς του Αρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.